Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Lady Gaga ako starena: Šedivé vlasy a namiesto nôh kopytá!

Lady Gaga opäť balansovala v extravagantnom štýle Zobraziť galériu (18)
Lady Gaga opäť balansovala v extravagantnom štýle (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Kde nechala rozum?! To si už hodnú chvíľu pošuškávajú fanúšikovia americkej speváčky, ktorá hranice svojej výstrednosti posúva čoraz ďalej. Hriva Lady Gaga (24) farbou pripomína vlasy našich starých mám a nohy jej deformujú podivné kopytá!

Podľahla tým najdivnejším trendom! Kontroverzná speváčka nepohrdne žiadnym experimentom, vďaka čomu celý svet nad jej zovňajškom už opäť krúti hlavou. Tak ako Kelly Osbourne, aj ona už na hlave nosí sivé pramene. A aby toho nebolo málo, zamilovala si niečo, čo ťažko možno nazvať topánkami. Chýba tomu totiž poriadny kus platformy... Alebo podpätok?!

Extravagantná obuv Lady Gage tak prirástla k srdcu, že sa v nej objavila hneď niekoľkokrát po sebe. Tí škodoradostnejší by zrejme utrúsili, že speváčka v nich aj spáva. Nech je už tak či onak, čím dlhšie ich má hudobná ikona na nohách, tým istejšie pôsobí. Hoci jej spočiatku pri vystupovaní z auta i chôdzi pomáhali džentlmeni, tento týždeň v nich dokonca aj odohrala koncert!

Po boku takých hviezd, akými sú Sting či Elton John sa Lady Gaga obajavila na pódiu v New Yorku, kde prostredníctvom benefičného vystúpenia zachraňovala dažďové pralesy. A aj keď jej svetlý outfit spolu s účesom nevyzerali práve najhoršie, jedna vec jej „príšerkám“ predsa len vŕtala v hlave. Ako v takých kopytách dokázala vôbec používať pedále klavíra? Jednoducho – vyzula sa!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu