Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráska zo Súmraku: Je to ako znásilnenie!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (8)
Kristen Stewart

LOS ANGELES - Hviezda filmovej ságy Twilight Kristen Stewart sa zo svojho statusu celebrity neteší, ale považuje ho za znásilnenie.

"Niekedy sa s tým skutočne neviem zmieriť. Nikdy som si nemyslela, že by som mohla viesť takýto život," povedala herečka v rozhovore pre online verziu Britain Magazine. "To, čo iní nevidia, sú fotoaparáty priamo pred mojou tvárou, smiešne dotieravé otázky, ľudí, ako sa navzájom strkajú, kričia a chcú odo mňa nejakú reakciu. Jediné, čo vidíte, je herec alebo iná celebrita vo svetlách reflektorov," vysvetlila. "Moja malá osobnosť je poskladaná zo všetkých miest, na ktorých ma ľudia videli a z toho, čo o mne rozprávajú. Keď v nejakej sekunde poviem niečo hlúpe, už to ostane navždy," dodala.

Americká herečka Kristen Stewart sa preslávila v roku 2008 ako Bella Swan v adaptácii bestselleru Súmrak Stephenie Meyer. Hrá aj v ďalších snímkach upírskej ságy Twilight. Herectvu sa venuje už od roku 1999, keď debutovala v malej úlohe bez textu v televíznom filme Trinásty rok (1999). Neskôr zaujala v snímkach Úkryt (2002), Vidiecke sídlo (2003), Undertow (2004) či Útek do divočiny (2007).

Na filmovom festivale Sundance v januári tohto roka vo svetovej premiére uviedli hudobnú životopisnú drámu The Runaways, v ktorej stvárnila rockerku Joan Jett. Spolu s Nikki Reed, s ktorou si zahrala v adaptáciách ságy Twilight, a Jasonom Mewesom by mala účinkovať v pripravovanej dráme K-11 v réžii svojej matky Jules Mann-Stewart. Objaví sa aj v dlho odkladanej filmovej adaptácii kultového románu Jacka Kerouaca Na ceste, kde stvárni postavu Marylou. Vo februári 2010 si prevzala cenu Britskej akadémie filmových umení a vied BAFTA v kategórii Rising Star.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu