Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manžel Sandry Bullock: Som najnenávidenejším mužom na svete

Jesse James Zobraziť galériu (7)
Jesse James

LOS ANGELES - Jesse James, ktorý v dohľadnej dobe prestane byť manželom americkej herečky Sandry Bullock, berie všetku vinu za rozpad ich päť rokov trvajúceho manželstva na seba.

V prvom televíznom rozhovore od tohtoročného marca, kedy vyšla najavo jeho nevera, vyhlásil, že je zrejme "najnenávidenejším mužom na svete" za to, že Bullock podviedol, napísala agentúra Reuters.

"Mal som úžasný život a úžasný úspech a manželstvo ... a všetko som to zahodil vlastnými rukami," povedal v rozhovore poskytnutom televíznemu programu stanice ABC News, ktorý stanica odvysiela 25. mája.

Štyridsaťjedenročný James priznal, že svoju ženu podvádzal a mal najmenej štyri milenky; jednu z nich v čase, keď odišla Bullock v minulom roku natáčať film Zrodenie šampióna (The Blind Side). Ten jej tento rok vyniesol prvého Oscara za najlepšiu hlavnú ženskú úlohu a Bullock v emotívnom prejave poďakovala Jamesovi za jeho podporu. Len niekoľko dní potom ale vyšli najavo jeho nevery.

Herečka, ktorá sa okrem iného preslávila vo filmoch Nebezpečná rýchlosť alebo Čas zabíjať, okamžite podala žiadosť o rozvod, a to napriek tomu, že v januári pár adoptoval dieťa. Magazínu People povedala, že ho bude vychovávať sama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu