Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zúbožená Sandra Bullock: Prenasledujú ju ako zločinca!

Sandra Bullock je prenasledovaná na každom kroku Zobraziť galériu (12)
Sandra Bullock je prenasledovaná na každom kroku

NEW ORLEANS – Nemôže nájsť pokoj! Hoci si hollywoodska hviezda Sandra Bullock (45) nedávno prešla mediálnym peklom, rozruch okolo nej stále neutícha. V čase, keď túži len po súkromí s adoptovaným synčekom, si ani na chvíľu nevydýchne. Všetci za ňou sliedia!

Život v neustálom napätí! Presne tým si známa herečka prechádza, odkedy sa prevalila nepríjemná kauza s jej neverným manželom Jessom Jamesom. Aj keď sa Sandra okamžite stiahla do úzadia, fotografi bulvárnych plátkov jej neprestali dýchať na krk. Ešte zarážajúcejšie však je, že sa k nim pridali už aj bežní ľudia z ulice!

V záujme udržať si čo najväčšiu anonymitu si oscarová diva kúpila rezidenciu v americkom meste New Orleans. Ako sa ale zdá, týmto krokom si takmer vôbec nepomohla. Len čo sa so synom Louisom Bardom pohla z domu, fotoaparáty paparazzov sa zúrivo rozcvakali. A to si maskovaná klobúkom a okuliarmi vyrazila len na obyčajné nákupy!

Ďalšia facka v podobe prehnanej pozornosti prišla krátko na to, keď sa pred jej domom zjavila skupina na organizovanom výlete. Tá hodnú chvíľu doslova obliehala Sandrin nový domov a bez hanby jej zízala do okien. Akokoľvek neuveriteľne to znie, trápenie americkej krásky sa stalo novodobou turistickou atrakciou! Ostáva len dúfať, že nad takéto bezohľadné správanie sa Sandra už opäť povznesie. Aj v tomto prípade totiž platí, že všetko vyrieši čas...

Sandra chýbala aj na zahájení festivalu v Cannes, iné herečky ale žiarili - čítajte viac tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu