Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Lady Gaga: Tvár príšery a topánky na zabitie!

Lady Gaga sa s vycerenými zubami trápila na ozrutných podpätkoch Zobraziť galériu (23)
Lady Gaga sa s vycerenými zubami trápila na ozrutných podpätkoch (Zdroj: SITA)

TOKIO – Tá sa ale predviedla! Excentrická speváčka Lady Gaga (24), ktorá v pondelok zavítala do Japonska, zrejme trpí poriadnymi komplexmi. Na svojich fanúšikov totiž cerila zubiská a balansovala na mohutných platformách so závratnými podpätkami. Gaga, bála si sa, že ťa nebude vidieť?!

Vysoká za každú cenu! O to sa popová hviezda pokúša, odkedy prerazila vo svete šoubiznisu. No hoci nebezpečné topánky nosila spočiatku len v klipoch či pred objektívmi  profesionálnych fotografov, čoraz častejšie sa v krkolomných kúskoch pretŕča aj na verejnosti. Obuvou najrôznejších štýlov si pridáva stále viac a viac centimetrov. Ktovie, či si však uvedomuje, že megaopätkami si koleduje o naozaj škaredý úraz!

Modelky po celom svete proti nim protestujú, len Lady Gaga ich nosí ako nevyhnutnú súčasť outfitu. S extrémne vysokými podpätkami sa ukázala aj začiatkom týždňa na letisku v Narite – východnej časti japonského Tokia. A aj keď pred svojimi skalnými prívržencami nepobehovala polonahá, ako to mala donedávna vo zvyku, celkovým imidžom veľmi neohúrila. Cez výrazne narúžované pery totiž vytŕčala chrup a zvyšok tváre schovávala pod masívnymi slnečnými okuliarmi. Jej asymetrické parašutistické nohavice vyznievali smiešne, a tak jediné, čo za niečo stálo, bola jej hriešne drahá kabelka!

Veľká biela taška, ktorú si hudobná diva niesla v ruke, pochádza od módnej značky Hermés Birkin a jej cena sa pohybuje okolo 3400 eur. Lady Gaga si ju však ešte vylepšila vetou napísanou japonským sylabárom Katakana, ktorá v preklade znamená: „Milujem malú príšeru, s láskou k Tokiu.“ Jej prvú časť si speváčka dokonca nechala napísať aj na predlaktie. Tá sa teda vie zalíškať!

Blonďavá hudobníčka, ktorá aj svojich fanúšikov nazýva malými príšerami si v Japonsku zahrá v mestách Kobe a Yokohama. Jej turné s názvom Monsters Ball bude pokračovať v Štokholme, kam odletí začiatkom mája.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu