Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exmoderátor Žitný: Útek z domu!

Dom Rasťa Žitného v Malinove je dlhodobo opustený. Zobraziť galériu (4)
Dom Rasťa Žitného v Malinove je dlhodobo opustený.

BRATISLAVA/MALINOVO – Už dva mesiace sa tam neukázal! Nehnuteľnosť, ktorú si Rasťo Žitný (33) kúpil ešte pred tragickou nehodou, je dnes opustená. Topky.sk zisťovali, prečo zíva dom v Malinove prázdnotou.

Pozatvárané okná, žiaden pohyb a v noci zhasnuté. Tak to v poslednej dobe vyzerá v dome Rasťa Žitného. „Už dva mesiace ho tu nikto nevidel,“ povedali nám susedia, keď sme sa na bývalého moderátora pýtali.

Žitný netrávi čas pod vlastnou strechou približne od obdobia, kedy opäť ožila kauza tragickej autonehody. Prvé súdne pojednávanie, ktorého sa zúčastnil aj samotný exmoderátor, sa totiž konalo  1. marca. Ďalší proces bol v apríli a tretí termín je stanovený na začiatok júna.

Toto obdobie nie je pre bývalú tvár televíznych novín určite psychicky jednoduché. S najväčšou pravdepodobnosťou sa zdržuje v rodnej Trnave alebo hľadá útechu u kňaza Daniela Diana. Práve on mu bol oporou v ťažkých chvíľach a dokonca u exmoderátora v Malinove aj istý čas býval.

Keď sme sa chceli Žitného spýtať, z akého dôvodu nežije doma, neodpovedal. Pred samotným položením otázky však stihol podotknúť, že sa nebude k ničomu vyjadrovať. „Svoje súkromie nekomentujem,“ zaryto odmietal komunikovať na akúkoľvek tému.

V súvislosti s exmoderátorovým opustením novostavby v Malinove sa však vynárajú špekulácie, či sa náhodou nechystá nehnuteľnosť predať. „Odkiaľ máte takéto informácie?“ ohradil sa Žitný pri otázke týkajúcej sa prípadného predaja. Keď sme chceli vedieť viac, zložil nám telefón. Zjavne je pre neho táto téma citlivá.

Podľa medializovaných informácií má bývalý spravodajca finančné problémy a splácanie hypotéky ho poriadne vyžmýkava z peňazí. Aby sa aspoň čiastočne dostal z nezávideniahodnej situácie, zbavil sa svojho podielu v trnavskej spoločnosti Amfik, kde figuroval ako jeden zo spoluvlastníkov. Za to mu vraj bol vrátený vklad vo výške 3 319 €.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu