Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Karolína Kurková v šortkách: Sexi nohy aj bez podpätkov!

Karolína Kurková pútala pozornosť sexi nohami Zobraziť galériu (6)
Karolína Kurková pútala pozornosť sexi nohami

ST TROPEZ – Má postavičku ako lusk! Hoci sa topmodelka s rodiskom u našich českých susedov ešte v závere minulého roka tešila z prvého pôrodu, dnes si pri pohľade do zrkadla na tehotenstvo ani nespomenie. Štíhlu Karolínu Kurkovú (26) vďaka dlhým nohám už opäť nikto neprehliadne!

Ležérna, a predsa štýlová! Takým dojmom pôsobila rodáčka z Pardubíc na párty módneho guru Karla Lagerfelda, ktorá sa začiatkom týždňa konala v romantickom St Tropez. Svetoznámy návrhár týmto spôsobom uviedol svoju krátku snímku Remember Now. Pre pozvaných hostí však pripravil aj bohatý sprievodný program – nechýbala módna šou, živá hudba či dokonca hra priamo z južného Francúzska.

Práve pri petangu fotografi zachytili dlhonohú krásku v maximálnom sústredení a v miernom podrepe. Jej svojský šarm ešte umocnila pohodlná obuv v podobe jednoduchých čiernych balerín. Karolína v klobúčiku mala tak pri hádzaní gúľ ten správny šmrnc, čo stihol zaregistrovať aj samotný Lagerfeld.

Medzi hviezdami spomínanej módnej prehliadky sa objavila tiež rebelantská dcéra rockera Micka Jaggera. Georgia May do luxusného dovolenkového strediska priletela aj napriek výslovnému zákazu svojho otca, ktorý ju radšej vidí sedieť nad knihami. Sladká osemnástka si však pred blížiacimi sa skúškami postavila hlavu a už opäť dala prednosť rozbehnutej kariére.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu