Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Češka Kurková na nepoznanie: Karolína, čo si si to na seba navliekla?!

Karolína Kurková nemala pri výbere outfitu šťastnú ruku. Zobraziť galériu (9)
Karolína Kurková nemala pri výbere outfitu šťastnú ruku. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Šliapla vedľa! Hoci je Karolína Kurková (27) známa svojím vyberaným módnym vkusom, pred pár dňami fanúšikov sklamala. Bizarnému outfitu, ktorý zvolila, totiž ťažko prichádzajú na chuť aj samotní módni kritici. Spolu s líčením a účesom jej čudné šaty pridali niekoľko rokov navyše!

Jej oslnivá krása sa akoby vyparila! Takýto efekt mala celková úprava v podaní českej rodáčky na nedávnom benefičnom podujatí vo Veľkom jablku. V slávnej Carnegie Hall spolu s 36-členným orchestrom vystupoval rapper Jay-Z, ktorého prišla podporiť aj manželka Beyoncé. Tá je síce len mesiac po pôrode, dokonalým stylingom však zatienila všetky dámy. Vrátane Karolíny, ktorej šaty neboli práve najšťastnejšou voľbou.

Červená čipka po kolená, dlhé rukávy a sivá kožená minisukňa uprostred. Takúto prapodivnú kombináciu zvolila dlhonohá kráska na slávnostný večer. „Módny“ kúsok síce pochádzal z dielne vychyteného dizajnéra Alexandra Wanga, Karolína si však takýto výstrelok mohla radšej odpustiť. To pravé orechové nebolo ani falošné mikádo a červený rúž. Sexepíl, s akým blondínka kedysi hviezdila na móle Victoria’s Secret, by ste v tejto kreácii hľadali márne.

Napriek tomu, že známa Češka pôsobí navonok bezstarostne, pred troma rokmi si podľa jej vlastných slov prešla hotovým peklom. Kvôli problémom so štítnou žľazou totiž pribrala takmer 15 kíl a psychicky sa takmer zrútila. Dôvod? Symptómy menopauzy vo veku 24 rokov.

„Myslela som, že sa zbláznim. Každú minútu som mala záchvaty paniky a nevedela som, čo sa deje, pretože som bola vždy zdravá. Celý svoj život som cvičila, dobre sa stravovala a starala sa o seba,“ zdôverila sa počas diskusie s Radou amerických módnych dizajnérov. Dnes je už z najhoršieho vonku a jej život sa dostal do normálnych koľají.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu