Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bezdeda zachraňoval Adelinho otca: Išlo mu o život!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (4)
Tomáš Bezdeda

NITRA/BRATISLAVA - Pomáhal blízkemu človeku! Spevák Tomáš Bezdeda (24) sa ocitol v nezávideniahodnej situácii, pri ktorej išlo o život. Chýbalo málo, a otec známej moderátorky Adely Banášovej (28), Jozef (61), mohol umrieť.

Nedávnu akciu s názvom Večer Záchranárov si nedal ujsť bývalý superstarista Tomáš Bezdeda. Podujatie malo charitatívny nádych a odovzdávali sa na ňom ocenenia za hrdinské činy. Moderátorka večera Aneta Dočekalová-Parišková preto pri tejto príležitosti pred prítomnými hosťami spomenula, že spevák v minulosti zachránil život otca svojej vtedajšej priateľky Adely Banášovej.

Hoci o tejto udalosti nechcel bývalý superstarista príliš rozprávať, nakoniec o dramatických momentoch predsa len čo-to povedal.  Pred našou kamerou prezradil, čo sa odohrávalo v januári roku 2006, kedy sa Jozef pri kúpaní takmer otrávil plynom. Adela, jej mama a Tomáš našli ležať Banášovo omámené telo bezvládne vo vani.  „Zo začiatku sme nevedeli, čo sa stalo... či náhodou nezlyhalo srdce. Zistili sme však, že na vine bol ohrievač vody. Unikal z neho plyn,“ priblížil Tomáš momenty, pri ktorých mu ešte dnes tuhne krv v žilách.

Ako sme sa od speváka ďalej dozvedeli, bol to práve on, kto vytiahol Jozefa z vane. Človek má taký šok, že nevie, čo má skôr spraviť. Musím však povedať, že som nepomáhal iba ja, ale aj Adela a jej mama,“ povedal Tomáš. „Zavolali sme záchranku. Prišla veľmi rýchlo,“ dodal Bezdeda, ktorý by podľa vlastných slov už podobnú situáciu nechcel nikdy zažiť. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Bezdeda o záchrane Banáša, o mŕtvom človeku, i o tom, že chcel byť policajtom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu