Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Banášová bola jeho osudovou láskou: Bezdeda má problém so ženami!

Tomáš Bezdeda si po rozchode s Adelou Banášovou akosi nevie nájsť novú priateľku. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bezdeda si po rozchode s Adelou Banášovou akosi nevie nájsť novú priateľku.

BRATISLAVA – Bez baby! Zdá sa, že Tomáš Bezdeda (28) akosi nemá šťastie na poli lásky. Od rozchodu s moderátorkou Adelou Banášovou (33) sa totiž po jeho boku už zhruba 6 rokov neobjavila žiadna oficiálna partnerka. A hoci sa bývalý superstarista podľa vlastných slov usiluje o vzťah, tú pravú sa mu vôbec nedarí nájsť.

Tomáš Bezdeda sa dostal do povedomia Slovákov v čase, keď celá krajina žila ošiaľom prvého ročníka speváckej šou SuperStar. A hoci si dovtedy pomerne nenápadný chlapec zo Žiliny získal množstvo fanúšičiek, jeho srdce si uchmatla moderátorka Adela Banášová.

Dvojica tvorila pár zhruba dva a pol roka, vo februári 2008 však prišiel nečakaný rozchod. „Bol to taký najdlhší vzťah. Príjemný, rád naň spomínam,” povedal nám v nedávnom rozhovore Tomáš. No kým Adela našla šťastie po boku tanečníka Petra Modrovského, Bezdeda je už dlhých šesť rokov bez oficiálnej partnerky.

 „Pracujem na tom, ale frajerku ešte nemám. Ja som nielenže Bezdeda, ale aj bez baby. To je hrozné,” reagoval spevák, ktorý sa však na nezáujem nežného pohlavia nemôže sťažovať. „Mám kamarátky, ktoré sa mi páčia a sú naozaj sympatické. A niekedy mám aj pocit, že sa pohybujem na tenkej vrstve ľadu a čakám, kedy sa prepadne a ja sa normálne zabuchnem,” dodal sympatický interpret. Otázka je, kedy sa tak reálne stane... 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Tomášom Bezdedom.

Rozhovor s Tomášom Bezdedom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu