Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tomáš Bezdeda si trúfa, ale... Obáva sa infarktu!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA – Už o pár dní zistíme, kto poputuje do Nórska! V nedeľu sme spoznali kompletnú finálovú dvanástku interpretov, ktorí zabojujú v blížiacom sa finále o postup do Osla. Vo vyvrcholení slovenskej časti súťaže sa objaví aj Tomáš Bezdeda (24). Ako sme sa v súvislosti s tým od Žilinčana dozvedeli, trúfa si na absolútne víťazstvo.

Uplynulý víkend konečne prekročil Tomáš Bezdeda svoj „bronzový tieň“. Po tretích miestach v prvej sérii SuperStar, Let´s Dance a minuloročnej Eurovízii konečne skončil na lepšej priečke - druhej. „Už si kvôli tomu robia zo mňa v kapele žarty. Prezývajú ma ´bronzový´,“ povedal pre topky.sk s úsmevom na perách Tomáš Bezdeda po skončení nedeľňajšieho prenosu.

A keďže sa pred finále slušne rozbehol, zaujímalo nás, či si so svojou skladbou Na strechách domov trúfa aj na víťazstvo v Eurovízii. „Aj hej. Bolo by super, keby sa mi to podarilo. Asi by som dostal taký menší infarkt. A keby som vyhral aj v športke, tak to by ma už úplne porazilo,“ vtipne okomentoval Tomáš svoj prípadný postup do Osla.

Ako nám ďalej prezradil, medzinárodné kolá v Nórsku ho veľmi lákajú. „Naozaj by som sa tam išiel s radosťou pozrieť a zaspievať. Keby som povedal, že nie, tak by som klamal,“ povedal úprimne Bezdeda, ktorý sa však v prvom rade musí sústrediť na blížiace sa slovenské finále. „Zatiaľ na nedeľný večer nemám nič naplánované. Vždy som taký spontánny. Možno by bolo aj fajn, keby som niečo pripravil. Tancovať si však netrúfam. Musím si to ešte premyslieť,“ uzavrel tému Eurosongu Bezdeda.

Vyhrajte zájazd do Osla spolu s dvomi vstupenkami na medzinárodný Eurosong. Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Tomáš Bezdeda o svojich postupových ambíciach a túžbe vystúpiť v Osle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu