Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ťažkotonážna Beyoncé: Zadkom vrtí aj s hroším telom!

Objemná Katy v úlohe speváčky Beyoncé Zobraziť galériu (3)
Objemná Katy v úlohe speváčky Beyoncé

LONDÝN – Odvaha jej nechýba! Hoci britská herečka a komička Katy Brand (31) má poriadne množstvo kilogramov navyše, na takmer dve minúty sa neváhala vžiť do kože sexi speváčky Beyoncé. Navliekla do priliehavého outfitu a ešte si aj vyzývavo zakrúžila panvou!

Pre charitu odhodili zábrany! Celkovo šesť britských celebrít počas uplynulého víkendu predvádzalo tanečné kreácie, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. Svojimi výkonmi totiž napodobňovali najmä hviezdy svetovej hudobnej scény. Tentoraz však nešlo o spev, ale o umenie zaujať telom a čo najlepšie zabaviť publikum v štúdiu. Finále súťaže One's Let's Dance, ktoré odvysielala stanica BBC, divákov určite nesklamalo!

Medzi najvýraznejšie postavy šou a vážnych adeptov na víťazov sa zaradila práve Katy. Jej originálna paródia zaútočila na bránice fanúšikov v hľadisku najmä obtiahnutým kostýmom čiernej farby a lesklými silonkami, v akých sa na javisku zvykne zvŕtať aj hudobná diva Beyoncé. Práve v rytme jej notoricky známeho hitu All The Single Ladies Katy rozvlnila svoje krivky. Avšak s menším rozdielom. Pri divokých pohyboch sa s ňou natriasalo aj nemálo tukových vankúšov!

Svojej paródie sa dočkala aj speváčka Cheryl Cole, ktorej však akosi ubudol objem v oblasti hrudníka a pôsobila fúzatým dojmom. Na pódiu totiž jej choreografiu k singlu Fight For This Love nestvárnila žena, ale komik Rufus Hound. Ten nakoniec uchmatol Katy víťazstvo a pri preberaní ceny si neodpustil vtipnú poznámku: „Verím, že tento okamih poznačí mňa aj históriu. Takto sa hýbať nie je pre tučného muža vôbec jednoduché!“ Počas charitatívneho večera sa medzi súťažiacimi objavila aj fiktívna Lady Gaga, a to dokonca až v štyroch rôznych variáciách.











Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu