Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Kučeravá ofina? Beyoncé, tvoj nový účes je hotová katastrofa!

Beyoncé Zobraziť galériu (12)
Beyoncé

NEW YORK - Majster tesár sa tentoraz poriadne uťal! Čokoládová speváčka známa svojím vycibreným vkusom a bezchybnou úpravou celého zovňajšku sa na verejnosti objavila zmenená na nepoznanie - Beyoncé (27) nechala vyznieť prirodzenosť svojej hrivy a okamžite pritiahla zhrozené pohľady!

Hudobná hviezda sa so zbrusu novým imidžom predvádzala v newyorských uliciach po večeri v talianskej reštaurácii Bar Pitti, na ktorú sa vybrala s manželom Jay-zom. Keďže Beyoncé v týchto dňoch trávi väčšinu času na svojom svetovom turné s názvom I Am..., veľa romantických chvíľ si so svojím miláčikom neužije. Či ho však potešila najnovším kaderníckym experimentom, ktorý si nechala vyčarovať na hlave, je naozaj otázne - dvojica opúšťala reštauračné priestory oddelene.

Populárna speváčka sa síce narodila v rokoch osemdesiatych, no pravdepodobne si z nich veľa nepamätá. Cez víkend si ich preto pripomenula krátkym čiernym outfitom s bielymi bodkami a s výrazným opaskom Chanel, ku ktorému si obula lesklé lodičky s otvorenou špičkou. Trendový zovňajšok zvýrazňujúci jej pekne tvarované nohy sa ale, bohužiaľ, nakoniec obrátil na skutočnú pohromu.

Inokedy vyžehlené a lesklé vlasy zlatistej farby tentoraz zostali v stužených kučerách s mokrým vzhľadom a s výrazne tmavším odtieňom pri korienkoch. Beyoncé týmto nevydareným účesom docielila jediné - zostarla o celé desaťročie a fanúšikov presvedčila, že aj ona dokáže šliapnuť poriadne vedľa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu