Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vašut provokuje Markízu: Kašle na Let´s Dance, radšej zarába inde!

Marek Vašut Zobraziť galériu (3)
Marek Vašut

BRATISLAVA - Tanečná šou pre neho nie je prioritou! Marek Vašut (50) ako jediný z vypadnutých účastníkov Let´s Dance chýbal už dvakrát v publiku. Topky.sk zisťovali, prečo český herec neprišiel povzbudiť svojich tancujúcich kolegov a či mu za neúčasť hrozí pokuta.

Medzi vypadnutou päticou známych osobností by sme v nedeľu hľadali Mareka Vašuta márne. Svojich kolegov odignoroval a na prenos neprišiel. Nestalo sa to prvýkrát. Topky.sk preto v Markíze zisťovali, z akého dôvodu herec v Starej tržnici chýbal. „Pán Marek Vašut bol v čase konania siedmeho kola šou Let’s Dance pracovne zaneprázdnený,“ dozvedeli sme sa od PR manažéra televízie Markíza Martina Šrámeka.

Od nášho dobre informovaného zdroja sme zistili, že vypadnutí účastníci tanečnej šou vraj berú za sedenie v hľadisku polovičný honorár, aký dostávali, keď súťažili na parkete. Napriek tomu, že ide o päťdesiat percent nižšiu sumu, vo viacerých prípadoch to rozhodne nie je málo peňazí. Vašut mal však v nedeľu večer s najväčšou pravdepodobnosťou iný - lepšie platený kšeft. 

V súvislosti s hercovou neúčasťou na prenose nás tiež zaujímalo, či z toho v Záhorskej Bystrici vyvodia nejaké dôsledky. Známe tváre totiž podľa našich informácií majú zakotvené v zmluve, že musia chodiť na vysielania. „Osobnosti nie sú sankcionované za svoju neúčasť v publiku,“ povedal pre topky.sk Šrámek. Ako sa teda zdá, jediným "trestom" je pre Vašuta to, že nedostane honorár za kolá, ktorých sa nezúčastnil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu