Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Let´s Dance: Trpký vyhadzov pre Vašuta a Surovcovú... Ivana, neplač!

Ivana Surovcová potláčala po boku Mareka Vašuta plač. Zobraziť galériu (3)
Ivana Surovcová potláčala po boku Mareka Vašuta plač.

BRATISLAVA - Vypadla prvá dvojica! Vo včerajšom kole Let´s Dance 4 sa museli rozlúčiť s tanečnou šou Marek Vašut (49) a Ivana Surovcová (22). Osudnou sa im stala rumba.

Súboj o postup do ďalšieho kola bol výsostne českou záležitosťou. Na základe spriemerovania diváckeho hlasovania a známok poroty sa totiž do tzv. battle dostali páry Simona Krainová s Erikom Ňarjašom a Marek Vašut s Ivanou Surovcovou.

Všetci štyria odborní porotcovia sa pred samotným vyrieknutím verdiktu vyjadrili, že ich mrzí, že sa v úplne prvom súboji ocitli hneď obaja zástupcovia ČR. V následnom hodnotení tanečných výkonov  sa potom rozhodli, že uprednostnia quickstep pred rumbou.

To znamená, že v tanečnej šou už na parkete neuvidíme súťažiť Mareka Vašuta a Ivanu Surovcovú. „Ďakujem všetkým. Dámy a páni, jedno z najväčších umení, je umenie prehrávať. A aj keď som sa v tomto umení za posledné roky zlepšil, dnešok ma presvedčil, že ešte stále mám čo doháňať,“ povedal s nadhľadom český herec.

Jeho tanečná partnerka sa cez slzy zmohla iba na poďakovanie. „Neplač,“ povzbudil mladú blondínku Vašut a odišiel s ňou z tanečného parketu do zákulisia. O týždeň teda uvidíme súperiť už iba desať párov. Nechajme sa prekvapiť, kto sa bude musieť s reláciou rozlúčiť nabudúce.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu