Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vašutov vyhadzov mimo kamier: Urazený a naštvaný!

Ivana Surovcová a Marek Vašut Zobraziť galériu (12)
Ivana Surovcová a Marek Vašut

BRATISLAVA – Nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá! Herec Marek Vašut (49) zvládal včerajšie vyradenie z Let´s Dance 4 hrdinsky a so cťou. Aspoň to tak vyzeralo pred kamerami. Keď sa však vypli, bolo vidno, že ho vyhadzov poriadne štve.

Hoci sa Vašut tesne po vyradení z Let´s Dance pred kamerami vyjadril, že to berie s nadhľadom, po skončení prenosu nedokázal skryť rozčarovanie.„Opýtajte sa porotcov, prečo som neuspel,“ reagoval podráždene pri otázke smerujúcej k dôvodom neúspechu.

Keď sme mu pripomenuli, že o postupe rozhodovali aj diváci prostredníctvom esemesiek, nevyjadril sa o nič lepšie. „Rozhodli sa tak, ako sa rozhodli. Simona sa im páčila viac. Inak by som dostal viac hlasov ja,“ povedal, pričom na ňom bolo badateľné, že o tejto téme viac hovoriť nechce. 

Naopak, Surovcová, ktorá sa po vyradení dokonca neubránila slzám, bola oveľa zhovorčivejšia. Netajila sa tým, že mala celý deň pocit, že si s Vašutom zatancujú naposledy. Na adresu postupujúcej Krainovej namiesto Vašuta povedala: „Je mladšia, je krásnučká, na parkete skrátka žiari.“ 

Koniec v súťaži Ivana nevníma ako tragédiu. „Všetko je tak, ako má byť,“ reagovala s pokojným hlasom, pričom dodala: „Na jednej strane som smutná, ale na druhej strane sa z toho teším.“ Tanečnica vedela, o čom hovorí. V najbližších dňoch ju čakajú náročné školské povinnosti.

 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Marekom Vašutom a Ivanou Surovcovou po vypadnutí zo súťaže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu