Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dogabaná Fialová: Zuzi, prečo ti to robia?

Zuzana Fialová v netradičných variáciach Zobraziť galériu (14)
Zuzana Fialová v netradičných variáciach

BRATISLAVA – Vždy ju doriadia! Pri pohľade na herečku Zuzanu Fialovú (35), ktorá moderuje tanečnú súťaž Showdance, mnohí strácajú slová. Stylisti ju pravidelne navlečú do outfitov, ktoré jej postave vôbec nelichotia. Posledné kolo nebolo výnimkou.

Rozgajdané džínsy, babičkovské šaty, čudné doplnky a hrubé saká! Takéto zvláštne kreácie už na sebe Zuzana počas Showdance predviedla. Vrcholom však bol bezpochyby model z pondelkového semifinálového kola.

„Preboha! Čo to má na sebe?“ znelo z úst divákov prítomných v hľadisku, keď zbadali Fialovú. Tento komentár patril herečkiným neforemným nohaviciam so zníženým sedom, v ktorých vyzerala neprirodzene. Zdalo sa dokonca, že sa v tomto outfite necítila najlepšie. Väčšinu času totiž stála s prekríženými nohami a ruky si neustále dávala do vreciek. Celé to zaklincoval Zuzanin biely vršok. Úplne jej schoval krk. Pritom, ako sa vraví, šaty robia človeka a v správnom oblečení je temperamentná tmavovláska naozaj pôvabná.

Fialová si však ťažkú hlavu z úletov stylistov nerobí. „Ja už som z divadla zvyknutá a rešpektujem kostýmy. Neberiem to tak, že to reprezentuje mňa osobne,“ povedala nám. Hádky s kostymérkami teda v jej prípade naozaj asi nehrozia. „Aj keby na mňa navliekli vrece od zemiakov, v Showdance sa cítim senzačne. To je jediný čas, kedy mi nikto nevolá a nikto odo mňa nič nechce,“ prezradila nám so smiechom. Nechajme sa teda prekvapiť, v akom outfite Zuzana odmoderuje finále tanečnej súťaže.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu