Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nahá Helena Christensen: Dokonalé telo aj po štyridsiatke!

Helena Christensen Zobraziť galériu (10)
Helena Christensen

LOS ANGELES – Stála by za hriech! Za telo, aké ukázala Helena Christensen (41), by zabíjala aj nejedna oveľa mladšia žena. Vypracované nohy, sexi zadoček a plné prsia – to boli devízy Heleny Christensen pred dvadsiatimi rokmi a nič sa na tom nezmenilo. Posúďte sami!

Jej gény by sa predávali za milióny! Helena Christensen za svoju bezchybnú postavu vďačí zrejme nielen cvičeniu a zdravému stravovaniu, ale aj skvelým génom. Veď ktorá vyše štyridsaťročná matka vyzerá tak ako ona? Chvíľami to dokonca vyzerá tak, že čím je staršia, tým lepšie vyzerá!

Svoje kvality si uvedomuje aj samotná modelka – inak by sa asi len sotva dala nahovoriť na reklamu, v ktorej bude mať obuté len tenisky. Či však spravila firma na výrobu športového tovaru dobrý krok je viac ako otázne. Jej opálené lesklé telo si všimne 100 percent ľudí. Ale koľko z nich si uvedomí, že tá krásna žena vlastne robí reklamu na tenisky? A dokonca nie na hocijaké! Ide totiž o špeciálny model, vďaka ktorému počas chôdze vlastne cvičíte a formujete si nohy a zadoček.

Aj vďaka svojej skvelej forme si mohla Helena užiť románik s jedným z hollywoodskych najmilších zajačikov, Joshom Hartnettom. Skvelú postavu jej dokonca nepokazila ani jej nezvládnuteľná chuť na syr: „Zvykla som si kúpiť aj pol kila a všetko som zjedla na jeden krát. Myslím si, že je to neuveriteľne zmyselné.“ A čo je jej druhá slabosť? Odpoveď je jednoduchá: sex.

Nahá Helena Christensen: Dokonalé
Zobraziť galériu (10)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu