Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Čo robia vyhodení z Mojsejovcov?

Milan Guru Danihel
Milan Guru Danihel

BRATISLAVA - Bývalí finalisti z reality show Mojsejovci, ktorí sa po škandále so zmanipulovanými výsledkami odmietli vrátiť na Pereš, si budujú novú kariéru. Spisovateľské ambície mali Milan Guru Danihel (27) z Ladiec a jeho bývalá kolegyňa Mejkpísová, teda Dana Podhradská (29). Mário Petrík (19), nazývaný Ír, sa rozhodol pre prácu rozhlasového spíkra.

Guruovi vraj dala súťaž toľko pozitívnej energie, že musí napísať knihu o svojej minulosti. Pravda je, že keby sa neobjavil v programe Mojsejovci TV Markíza, máloktoré vydavateľstvo by o jeho spisovateľské prvotiny prejavilo záujem. V diele Môj tulipánový strom chce odhaliť o sebe takmer všetko. "Vyrastal som v detskom domove, a preto si myslím, že to bude zaujímavé čítanie," dušuje sa Milan Danihel, ktorý netuší, čo iné sa v jeho spovedi ešte objaví.

Možno ho kopne múza ako kolegu Íra. Ten zasadol za mikrofón žilinského rádia a takmer každý deň chrlí zo seba vtipné moderátorské vstupy. Spisovateľskú kariéru chcela po vyhadzove z reality show rozbehnúť aj Mejkpísová. Do práce sa však veľmi nehrnie, pretože teraz oddychuje na chate v Pezinku. "Džob si nájdem neskôr," hovorí expolicajtka. A kniha? Tú už akosi nespomína...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu