Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chodúr v štýle amerických hviezd: Z ťuťmáčika elegán!

Martin Chodúr pred zmenou a po nej Zobraziť galériu (8)
Martin Chodúr pred zmenou a po nej

BRATISLAVA/ LAS VEGAS – Neskutočná zmena! Víťaz Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (20) prešiel poriadnym vývojom. Stačilo pár šikovných rúk a z nenápadného chlapca sa zrazu stal štýlový spevák.

O vizáži rodáka z Ostravy sa toho už veľa nahovorilo. Dokonca aj Dara Rolins sa tesne po skončení speváckej súťaže vyjadrila, že to, ako vyzerá, nie je jeho silnou stránkou. A to už stylisti počas SuperStar robili, čo mohli!

Stačilo však pár mesiacov v šoubiznise a Martin sa zmenil na nepoznanie. Dôkazom sú aj snímky, ktoré Chodúr prednedávnom nafotil. Po nenápadnom mladíkovi sa zľahla zem, máme tu šviháka.

Ležérny účes, kvantum mejkapu a štýlový outfit sa podpísali pod to, že Martin nabral sebavedomie. Svedčí o tom aj spôsob, akým fotografovi pózoval. Pred vstupom do súťaže sa len neisto usmieval, stál s rukou vo vrecku, no dnes z neho vyžaruje pohoda.

Možno aj preto, že si splnil ďalšie zo svojich želaní. Kvôli foteniu totiž vycestoval až do Las Vegas. „Fotograf sa Martina spýtal, o akej destinácii sníva, tak sme si povedali, že tam ideme,“ prezradil nám spevákov manažér Matej Drlička. „To mesto je strašne fotogenické. Je jedno, kam sa postavíte, aj tak to vyzerá dobre,“ dodáva na záver. Čo si myslíte vy? Vyzerá Martin na fotografiách lepšie? Svoj názor môžete vyjadriť v ankete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu