Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skrúcaný plánoval žúr v štvorke, Tlučková herca nechcela vidieť!

Skrúcaný a jeho hárem Zobraziť galériu (7)
Skrúcaný a jeho hárem

BRATISLAVA – Dala mu košom! Zabávač Štefan Skrúcaný (50) nedávno oslávil svoje okrúhle narodeniny vo veľkom štýle. Na žúr prišli takmer všetky tri ženy jeho života. Bývalá manželka Zuzana Tlučková (47) však jeho pozvanie odignorovala.

Pri príležitosti jubilejného výročia sa zabávač rozhodol usporiadať veľkolepú oslavu. Pozvaných bolo množstvo kamarátov a známych z brandže. Na žúre sa podľa našich informácií zišlo viac ako päťdesiat ľudí. Medzi nimi nechýbali ani Štefanovi najbližší. Okrem rodičov a detí si herec na oslavu pozval aj súčasnú partnerku a dve bývalé manželky. Zuzana Tlučková sa však na párty nedostavila.

„Spravil som jednu veľkú oslavu. Nechcel som to deliť na tri skupiny,“ vysvetlil herec dôvod, prečo urobil veľkolepý žúr, na ktorý zavolal všetky tri ženy svojho života. Okrem súčasnej partnerky Dominiky Lukáčovej mu teda prišla zablahoželať aj prvá žena Darina Wolfová. Tá v porovnaní s Tlučkovou pozvanie neodmietla. „Zuzka neprišla, čo je pochopiteľné. Je to ešte čerstvé,“ poznamenal herec na adresu toho, ako sa zachovala.

Tlučková nebola jediná, čo si nechala narodeninovú žúrku ujsť. Ani Štefanov dlhoročný kamarát a kolega Miroslav Noga sa nedostavil. Ospravedlnil sa kvôli pracovnej vyťaženosti.

Cesty hereckej dvojice Skrúcaný - Tlučková sa definitívne rozišli zhruba v lete 2007. V tom čase mal Štefan za sebou už dvojročný románik s mladou redaktorkou Dominikou Lukáčovou (24), s ktorou tvorí pár dodnes. Napriek tomu, že už ubehlo pár rokov, Tlučková má na bývalého manžela očividne ešte stále ťažké srdce.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu