Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skrúcaný oslavuje 50-tku: Nechýba mu humor ani mladá partnerka!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA - Herec Štefan Skrúcaný (49) oslávi zajtra okrúhle narodeniny. Po polstoročí prežitom na svete sa vo forme udržuje dobrou náladou a humorom, ktorý k nemu neodmysliteľne patrí. Elán do života mu vlieva aj podstatne mladšia partnerka - markizácka redaktorka Dominika Lukáčová (24).

"Mojim jediným vzorom je nadhľad a recesia," tvrdí Štefan Skrúcaný. Zabávač a najnovšie aj tanečník v Let´s Dance 4 obľubuje humor Milana Lasicu, Milana Markoviča či Jana Wericha."Možno to boli ľudia, ktorí ma naviedli na túto cestu. Ich humor má aj druhý plán. Okrem toho, že pobaví, chce aj niečo povedať," vyjadril sa Skrúcaný, pre ktorého humor nie je povolanie, ale životná filozofia.

Herec Štefan Skrúcaný sa narodil 27. marca 1960 v Trenčíne. Vyštudoval herectvo na Divadelnej fakulte Vysokej školy múzických umení. Už počas štúdia začal s programami Fujarová show, Rýchlokurz geniality či Gagtime a vytvoril duo s Paľom Juráňom, ktorý však predčasne zomrel, spolu s Mirom Nogom moderoval hitparádu 5 x P. "Keby Paľo nezomrel tragicky tak mladý, dnes by asi bol jednou najvýraznejších osobností slovenského šoubiznisu. A všetko by bolo ináč aj v rámci mojej osoby," povedal Skrúcaný v rozhovore pre denník Korzár.

Nasledovala dlhoročná spolupráca s Mirom Nogom, Jarom Filipom, Stanom Radičom alebo Rasťom Piškom v rozhlasovej satirickej relácii Apropo, ktorú neskôr preniesli na televízne obrazovky, objavil sa v niekoľkých filmoch. V televízii vystriedal relácie Telecvoking, O tri štart, Vox papuli a Knock Out. V bratislavskom divadle Nová scéna účinkoval v muzikáloch Klietka bláznov a Donaha!, pre detský tanečný muzikál Slovenského národného divadla Snehulienka a sedem pretekárov naspieval spolu s ďalšími osobnosťami texty.

Okrem iného sa pridal k iniciatíve Hlas pre kultúru. V roku 2004, po tragickej autonehode, ktorú zavinil a pri ktorej zahynula žena, sa takmer na polroka stiahol z verejnosti. V súčasnosti súťaží v televíznej šou Let´s Dance 4.

Štefan Skrúcaný je dvakrát rozvedený. Z prvého manželstva má dcéru, z druhého manželstva s herečkou Zuzanou Tlučkovou dvoch synov. Momentálne tvorí pár s mladou redaktorkou televízie Markíza Dominikou Lukáčovou (24). Dvojica zdieľa spoločnú domácnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu