Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konflikt v zákulisí missiek: Hablovičová nakričala na Bruna!

Bruno Ciberej a Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (3)
Bruno Ciberej a Lucia Hablovičová

BRATISLAVA – Nezhodli sa! Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (32) a Braňo „Bruno“ Ciberej (31), ktorý mal počas slávnostného večera na starosti dramaturgiu, si skočili do vlasov. A to len pár hodín pred včerajším priamym prenosom!

Ako pes a mačka! Podľa našich informácií bolo počas príprav na odovzdanie titulu Miss Slovensko 2010 poriadne dusno. O napätú atmosféru sa postarali práve Bruno a Lucia. Čo bolo dôvodom škriepok dlhoročných známych?

„Ich predstavy sa v mnohých veciach rozchádzali a neustále sa kvôli tomu hádali,“ prezradil nám človek zo zákulisia súťaže. To, že spolupráca riaditeľky a dramaturga nemala hladký priebeh, potvrdzujú aj vyjadrenia ich samotných.

„Každý sme si povedali svoj názor,“ reagovala na adresu konfliktu Lucia. „S Brunom sa poznáme už dlhé roky. Nevnímam to ako hádku,“ snažila sa to zahrať do outu.

Fakt, že to medzi dvojicou škrípalo, nám nepriamo potvrdil aj samotný Ciberej. „Obaja máme vlastný názor na vec, ale museli sme sa dopracovať k tomu, aby to dobre vypálilo. Ak sa pracuje, súkromie musí isť bokom,“ poznamenal. Našťastie však počas včerajšieho priameho prenosu diváci napätie na obrazovkách nepostrehli. A tak ostala aj Hablovičová sýta, aj Ciberej celý.  



VIDEO: Odovzdávanie korunky krásy a zábava dievčat na následnej party.



Viac článkov o súťaži Miss Slovensko 2010:

Odhalené krásky z Miss Slovensko 2010: Takéto postavičky predviedli!

VÍŤAZKA MISS SLOVENSKO 2010 V ŠATÁCH OD BEÁTY RAJSKEJ

Jednoznačná víťazka: Miss Slovensko 2010 je Marína Georgievová! Má hneď tri tituly!

Podzámska si zavarila: Elena, horí ti pod zadkom!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu