Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Charlize Theron: Za peniaze sa pobozká s hocikým!

Charlize Theron Zobraziť galériu (11)
Charlize Theron

SAN FRANCISCO – Kto sa chce pobozkať s hviezdou strieborného plátna, musí si pripraviť poriadnu hotovosť! Herečka svoju priazeň predsa nerozdáva len tak. Jej pery si môžete vychutnať za 140 tisíc dolárov – a nezáleží na tom, či ste muž alebo žena.

Ako mohli vidieť návštevníci benefičnej akcie nadácie OneXOne, Charlize pre vyzbieranie poriadnej sumičky urobí takmer hocičo! Nehanbí sa ani poriadneho bozku s lesbickým nádychom. Presvedčila sa o tom aj výherkyňa aukcie, ktorá si pri preberaní ceny mohla s hviezdou užiť asi 25 sekúnd objímania a bozkávania na pódiu.

Hoci vylicitovaný zájazd do Juhoafrickej republiky na budúcoročné majstrovstvá sveta vo futbale nie je na zahodenie, bozk od Charlize Theron sa mu určite vyrovná. To, že cenu odovzdávala práve ona, nie je náhoda. Herečka má totiž k Južnej Afrike srdcový vzťah, veď práve tu vyrastala. Získané peniaze majú byť použité na zabezpečenie dostatku čistej vody pre africké deti.

Pre Charlize nie sú bozky so ženami ničím novým. V roku 2004 si zahrala milenku Penelope Cruz vo filme Hlava v oblakoch. A zdá sa, že čosi z tohto filmu v nej zostalo. Ktovie, čo na podobné eskapády hovorí jej partner, Stuart Townsand.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu