Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nicole, kam sa podel tvoj vkus? Veď si ako čašníčka!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (11)
Nicole Kidman

LAS VEGAS – Účet, prosím! To chcel asi zavolať na herečku Nicole Kidman nejeden z hostí na slávnostnom odovzdávaní hudobných cien. Kým ostatné ženy sa predviedli v krásnych večerných šatách, ona sa „vyštafírovala“ ako čašníčka. Nicole, toto ti naozaj nevyšlo!

Ako tretia cenová! Tak sa „vyfikla“ oscarová Nicole Kidman na udeľovanie cien Country Music Awards. Sprevádzala svojho manžela, hudobníka Keitha Urbana – a ten sa za ňu veru mohol hanbiť! Zatiaľ čo drvivá väčšina ostatných žien sa predviedla v luxusných róbach, jeho manželka na seba navliekla strohé čierno-biele minišaty s čiernymi šnurovacími topánkami. Nicole, to naozaj nemáš na viac?

Austrálska herečka sa veľmi nepotrápila ani s účesom. Veď načo vyčesávať zložité drdoly alebo nebodaj natáčať vlasy na natáčky? Nicole si na večernú slávnosť pripravila niečo špeciálne – účes zo spľasnutých vlasov bez lesku à la zmoknuté kura. Žeby bola herečka taká zamestnaná, že nemá čas ani sa poriadne upraviť? Nuž, možné to je. Nicole pracuje momentálne na viacerých projektoch, do kín sa však najskôr dostane dráma Rabbit Hole (Zajačia nora), v ktorej si jej partnera zahral herec Aaron Eckhardt.

Ostatné hviezdy však majú tiež povinností nad hlavu a predsa vyzerali reprezentatívne. Viacerými róbami sa blysla speváčka Carrie Underwood a zahanbiť sa nedala ani partnerka Matthewa McConaugheyho, Camila Alves, alebo herečka známa z filmu hrdinovia, Kristen Bell. V červených šatách zažiarila lyžiarka Lindsay Vonn a v modeli so striebornou aplikáciou hviezdila Taylor Swift. Ktorá sa páči najviac vám?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu