Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hravá Nicole Kidman: V spálni sa zabáva ako zvrhlá školáčka!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (6)
Nicole Kidman

LOS ANGELES - A je to vonku! Nicole Kidman ani z ďaleka nie je taká nevinná a chladná, ako by sa mohlo zadať. V spálni sa rada zahrá - a to doslova. Pokojne si oblečie sexi kostýmček a svojmu manželovi zahrá poriadne erotickú scénku!

Prichytili ho! Byť známym človekom a zároveň manželom filmovej hviezdy má svoje nevýhody. Výlet speváka a manžela Nicole Kidman Keitha Urbana do obchodu so sexi bielizňou preto nezostal utajený. Ani to, čo pre svoju právoplatnú polovičku nakúpil! Vybral pre ňu outfit zvrhlej školáčky, ako aj červený a čierny komplet podprsenky a nohavičiek.

Spevák nebol pri výbere tovaru vôbec ostýchavý. "Keith prijal pomoc od predavačky a nebol pri tom vôbec hanblivý. Dal si načas a popozeral si celý obchod, dokonca si pospevoval s hudbou z rádia," prezradil zdroj.

Hviezda filmov Moulin Rouge či Návrat do Cold Mountain Nicole Kidman už priznala, že v posteli toho vyskúšala dosť. Napriek svojej kráse však nepôsobí veľmi vášnivým dojmom. Zdá sa však, že jej imidž chladnej nádhery je klamlivý. Nedávno totiž na seba prezradila že vyskúšala "zvláštne sexuálne fetišistické záležitosti". Zdá sa, že naozaj neklamala!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu