Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hriešne sexi päťlístok: Známe krásavice išli donaha!

Známe krásky pózovali v Evinom rúchu Zobraziť galériu (6)
Známe krásky pózovali v Evinom rúchu

LOS ANGELES – Odhodili zábrany aj šaty! Päť známych tvárí zo sveta šoubiznisu obnažilo svoje krivky pre májové vydanie magazínu Allure. No hoci na výsledných záberoch vyzerajú všetky priam supersexi, vyzliekanie pre mnohé z nich nebolo jednoduché. Baby, čo za komplexy ste doteraz skrývali?!

Diéty, cvičenie, detské črty tváre, či dokonca menšie prsia! Znie to síce neuveriteľne, ale toto všetko denne behá po rozume aj hviezdam s figúrou, po akej túžia zástupy žien po celom svete. A aj keď si pred objektívom svoju cudnosť strážili ako oko v hlave, nie každej Evino rúcho padlo ľahko. Sebavedomím nesršali ani známe herečky!

„Toto fotenie nebolo ani tak o kráse ako o riskovaní, že ukážem ľuďom tú stránku, ktorú u mňa nikdy nevideli,“ posťažovala sa Kara DioGuardi, porotkyňa známej americkej speváckej súťaže. Tá totiž v dvadsiatke zápasila s depresiami a prejedaním sa, no dnes je takmer o tri konfekčné veľkosti štíhlejšia. Pred fotením však vylúčila z jedálnička všetku soľ – jej telo má vraj stále tendenciu zadržiavať vodu.

Predtým, ako zhodia šaty, niektoré herečky celé týždne doslova hladujú. To však nie je prípad čokoládovej Reginy Hall, ktorá si cestou na fotenie pokojne rozbalila sladkú tyčinku. Jej protipólom bola kolegyňa Emmanuelle Chriqui, ktorá sa v tom čase nachádzala uprostred desaťdňovej očisty. Ako však vehementne tvrdila, o stratu kilogramov jej vôbec nešlo. Priznala však pozoruhodný komplex – odjakživa túži po menších prsiach a útlom tele tanečnice. Opticky si k tomu dopomáha aspoň náhrdelníkmi!

Medzi päticou krások sa práve supersexi necítila ani herecká hviezda Jessica Capshaw. A dôvod? Vraj bola odjakživa dievčaťom s detskou tvárou! S prívlastkom hanblivky však nakoniec odišla Colbie Caillat, ktorá si na osmelenie dokonca priniesla fľašu vína. A aj napriek tomu, že ju vlastne ani neotvorila, zahalená zostala do poslednej sekundy!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu