Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Jessica Capshaw z Kliniky Grace: Čaká už tretie dieťa!

Jessica Capshaw Zobraziť galériu (2)
Jessica Capshaw

LOS ANGELES - Americká herečka Jessica Capshaw, známa najmä ako doktorka Arizona Robbins zo seriálu Klinika Grace (2005), čaká tretie dieťa. Informovala o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

“@Christopher_Gav a ja vám môžme s nesmiernou radosťou a potešením oznámiť, že je na ceste ďalšie sladké Gaviganovské dieťatko!” napísala 35-ročná herečka. "Sme nadšení," dodal jej manžel Christopher Gavigan.

Capshaw a Gavigan už majú 14-mesačnú dcérku Eve Augustu a štvorročného syna Lukea Hudsona. Dieťatko bude ďalším prírastkom do hereckej rodiny seriálu Klinika Grace, ktorý v súčasnosti zažíva baby boom. Ericovi Daneovi, predstaviteľovi doktora Marka Sloana, porodila manželka Rebecca Gayheart 28. decembra 2011 druhú dcéru Georgiu a 31-ročná Sarah Drew, ktorá stvárňuje doktorku April Kepner, by mala už na budúci týždeň priviesť na svet svoje prvé dieťa.

Jessica Capshaw je dcérou herečky Kate Capshaw a obchodníka Boba Capshawa. Jej nevlastným otcom je režisér, scenárista a producent Steven Spielberg, za ktorého sa jej matka vydala v roku 1991. Okrem úspešnej Kliniky Grace si zahrala napríklad aj v horore Valentín (2001), v komédii Pánska jazda (2006) alebo v televíznom filme Dvojnásobná vražda (2007).

Informácie zverejnila webová stránka www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu