Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi Eva Herzigová: Síce bez topánok, ale na zožratie!

Eva Herzigová Zobraziť galériu (7)
Eva Herzigová (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Všetci sú z nej hotoví! Bývalá supermodelka Eva Herzigová (37) nemá o nápadníkov núdzu ani dnes. Zapáčila sa dokonca aj ľadovému medveďovi. A keďže Eva nie je žiadny zbabelec, nevyľakali ju ani ostré zuby a hneď skončila v jeho náručí!

Stále vie, ako prilákať pozornosť fotografov! Češka Eva Herzigová sa rozhodla, že byť ex-supermodelkou jej nestačí a zahrala sa aj na módnu návrhárku. Na párty v parížskom hoteli Crillon nielen ukázala svoje modely, ale sa im snažila zabezpečiť aj poriadnu publicitu. Najskôr si „zabudla“ dať topánky a vybrala sa na žúr naboso. Keď sa zdalo, že to prejde bez záujmu, vrhla sa do náručia vypchanému ľadovému medveďovi. Jednoducho, robila čo mohla, aby fotografov zaujala!

Modelka preslávená najmä kampaňou na „zázračnú podprsenku“ z 90. rokov, navrhla pre francúzsku značku vyrábajúcu odevy celú kolekciu vrátane džínsov, baloniakov, sukní v cigánskom štýle, ako aj dlhých večerných šiat.

Navrhovanie Evu veľmi bavilo – nikto sa totiž do nej nestaral a všetko mohla spraviť podľa seba. Zdá sa, že s výsledkom je spokojná. „Som perfekcionistka s požadujem veľa, chcela som stvoriť niečo s prijateľnou cenou, ale zároveň luxusné,“ prezradila rodáčka z Litvínova, ktorá si za svojich mladých čias ušila nejeden model. Uvidíme, ako jej výtvory pôjdu na odbyt!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu