Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyradená Paulovičová: Viem, prečo ma vyhodili!

Veronika Paulovičová Zobraziť galériu (6)
Veronika Paulovičová

BRATISLAVA – Koniec plný smútku! Herečka Veronika Paulovičová (30) presne pozná dôvody, kvôli ktorým dostala vo včerajšom Showdance stop. V rozhovore pre TOPKY TV sa pri vymenovávaní príčin svojho neúspechu dokonca neubránila slzám.

Vyšší vek, nízka popularita! Aj to sa podpísalo pod Veronikin vyhadzov. V rozhodujúcom súboji - tzv. battle, ju porazila mladšia kolegyňa Kristína Svarinská, ktorá sa vlnila do rytmov skladby Dirrty od Christiny Aguilery.

„Ja mám asi o desať rokov viac ako ona. A som už mamička. Tance, ktoré sme večer predviedli, sú trošku bližšie Kike ako mne,“ vymenováva Paulovičová príčiny, ktoré podľa nej zohrali významnú úlohu pri rozhodovaní esemeskujúcich divákov a poroty.

Ako ďalej tvrdí, dôvodom bol aj nešťastný výber piesne. „Tie ostatné skladby boli hitovejšie,“ dodala s poľutovaním Veronika, pričom jedným dychom ešte doplnila svoju úvahu: „Povedzme si pravdu, možno nie som až taká populárna v porovnaní s ostatnými. Ja som však bola so svojím výkonom spokojná.“

Herečka tiež viní za svoj neúspech nedostatok priebojnosti. Tá jej podľa nej chýba. „Nejdem cez mŕtvoly a stále si myslím, že v živote sú aj podstatnejšie veci,“ dodáva na záver. Tými Veronika určite myslela svojho manžela a syna. Práve im sa po skončení v súťaži bude môcť konečne naplno venovať.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Veronikou Paulovičovou po vyradení zo súťaže. Slzám sa neubránila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu