Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Znechutený Batthyány: Som z toho na nervy!

Peter Batthyány je z Jacksona znechutený. Zobraziť galériu (4)
Peter Batthyány je z Jacksona znechutený.

BRATISLAVA – Nezvláda to! Peter Batthyány (43) je v Showdance považovaný za favorita. S tancom má totiž bohaté skúsenosti - veď bol dokonca majstrom sveta v electric boogie. Napriek tomu choreografiu z klipu Michaela Jacksona označuje za čisté šialenstvo a priznáva, že mu to vôbec nejde!

V pondelok sa bude v Showdance tancovať podľa známych videoklipov. Televíznemu mafiánovi Banánovi pripadol Michael Jackson so skladbou Bad.

Zdalo by sa, že bývalý majster sveta by s Kráľom popu nemal mať veľké problémy, no všetko je inak! „Som z toho na nervy,“ netajil pred nami Batthyány, ktorému dáva Jacksonov tanec poriadne zabrať. „Je to čisté šialenstvo... Tie protipohyby, všetko treba do detailu urobiť. Podľa mňa to do toho klipu tanečníci nacvičovali aj rok, alebo aspoň pol. Nedá sa to za týždeň zvládnuť,“ myslí si herec.

Keďže táto choreografia mu podľa vlastných slov vôbec nejde, nemá ani veľké ambície. A už vôbec nedúfa, že by celé kolo vyhral práve on - podobne ako minulý pondelok. „Budem sa snažiť, aby som aspoň so cťou vypadol,“ tvrdí Batthyány. Myslíte si, že to s ním bude naozaj také zlé? Vyjadrite sa v našej ankete.

 

VIDEO: Michael Jackson - Bad



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu