Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Uplakaná Paulovičová v Showdance skončila: Ani odhalené prsia nepomohli!

Veronika Paulovičová pri tanci nechtiac ukázala aj bradavku Zobraziť galériu (30)
Veronika Paulovičová pri tanci nechtiac ukázala aj bradavku

BRATISLAVA – Vyhadzov nečakala! Herečka Veronika Paulovičová (30) si včera večer v jojkárskom Showdance zatancovala súťažne naposledy. Rozlúčila sa však vystúpením, pri ktorom odhalila viac, ako chcela!

Sexepíl nestačil! Už v minulom kole sa blondínka predviedla v úlohe dračice. Odvážny kostým a dráždivá choreografia jej vtedy pomohli vyšplhať sa z dna tabuľky takmer na vrchol. V treťom kole venovanom známym videoklipom jej to však už nevyšlo. Diváci a následne na to aj porota totiž posunuli v tzv. battle ďalej Kristínu Svarinskú.

„Po minulom týždni som to určite nečakala. Išlo to so mnou ako v živote – hore a dole,“ povedala po vypadnutí so slzami v očiach Veronika, pričom priznala, že pesnička od Jenifer Lopez – Get right, nebola jej srdcu veľmi blízka. „Aj keď som sa snažila do toho dať maximum, nevyšlo to,“ dodala.

V minulom kole herečke počas tanca povolila podprsenka, včera ukázala rovno bradavku. „Hýbalo sa to, vypadlo všeličo a aj tak to nepomohlo... Do prdele!“ poznamenala so smiechom na adresu nechceného odhalenia prsníku.

Paradoxom je, že v minulom kole sa Veronika zadúšala, že nič nepotrebuje ukazovať a priveľmi sa kontroluje. Včera sa jej to však vymklo z rúk...

Ak ste zvedaví, ako to v Showdance včera vyzeralo, pozrite si GALÉRIU.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu