Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Jožo Ráš: Pomsta ohrdnutej milenky?

Jožo Ráš
Jožo Ráš

BRATISLAVA - Jožovi Rášovi hrozila smrť! Finalistu reality show Mojsejovci Milana Schmidta (46) len dva dni pred odchodom na Pereš údajne napadla exmilenka Mária Partlová so svojím synom Milanom. Z tohto stretnutia evidujú bratislavskí policajti aj trestné oznámenie, ktoré podal samotný Ráš. Čo sa v osudný deň vlastne stalo?

Po tom, ako Jožo Ráš ukončil dlhoročný vzťah s priateľkou Máriou, sa začali diať čudné veci. Výhražné telefonáty, esemesky či listy boli na dennom poriadku. Všetko vyvrcholilo dva dni pred odletom do mojsejovskej vily v Košiciach. Ešte aj zlomeninu nohy, ktorú si Ráš spôsobil v selection campe v Tatrách, jeho bývalá družka vraj zneužila, aby sa mu pomstila, že ju pustil k vode. Ráša navštívila spolu so svojím synom v jeho petržalskom byte. A tam naňho údajne zaútočili. "Kopali ho do brucha, hlavy a aj do tej zlomenej nohy," tvrdí Rášova dcéra, čerstvá mamička Michaela (23) a ukazuje lekársku správu ako dôkaz brutálneho činu. "Na jednej nohe odskákal k oknu a volal o pomoc. Otec mi povedal, že keď bol nahnutý cez parapet, cítil, že syn pani Márie ho tlačí von. Ona však tvrdí, že otec chcel z okna skočiť sám. Prečo by to však robil, keď šiel hrať o dva milióny?" prízvukuje Michaela. Finalista z Mojsejovcov podal na útočníkov trestné oznámenie.

Sympatický automechanik mal s podnikateľkou Máriou za sebou takmer desaťročný vzťah, počas ktorého bol dokonca aj jej zamestnancom. Podľa Milanovej nemanželskej dcéry Lindy (17) práve Mária rozbila vzťah Ráša s jej matkou. "Kým sa neobjavila, boli sme ako jedna šťastná rodina," smutne hovorí Linda. Pani Mária sa nám k danej kauze vyjadriť odmietla. Schmidtove dcéry sa na návrat svojho otca veľmi tešia a veria, že psychické vydieranie sa onedlho definitívne skončí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu