Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hladná Ďurianová: Piknik priamo na Let’s Dance!

Ďurianovej piknik: jedla, pila, zabávala sa. Zobraziť galériu (7)
Ďurianovej piknik: jedla, pila, zabávala sa.

BRATISLAVA – Najprv práca, potom zábava! Marianna Ďurianová (33) v nedeľu odmoderovala Televízne noviny a potom povzbudzovala tanečné páry v Let’s Dance. Pri tomto nabitom programe sa evidentne nestihla najesť, pretože jej stolík v hľadisku vyzeral ako na pikniku.

Kto si myslí, že štíhle moderátorky sa týrajú hladom, je na omyle. Dokázala to stará známa dvojica markizáckych blondínok. Marianna Ďurianová a Erika Judínyová si opäť v nedeľu vyrazili na Let’s Dance, tentoraz však v neformálnejšom oblečení – šaty vymenili za rifle.

A aj v správaní sa uvoľnili. Hlavne Mariannu bolo doteraz ťažké nachytať, ako sa napcháva na verejnosti. V nedeľu však odhodila zábrany a počúvla svoj hlad. Najprv si dopriala nezdravé čipsy, potom tyčinky. Pri pohľade na stolík obložený obalmi od týchto „dobrôt“ nejednému hosťovi v sále napadlo slovíčko piknik.

Moderátorka hlavných správ sa bavila tak dobre, že si priamo na parkete potykala s istým pánom. Samozrejme, nechýbalo pri tom povestné pitie šampanského so skríženými rukami. A keby náhodou číhal v priestoroch Starej tržnice ten pravý, blondínka opäť nezabudla ani na úpravu mejkapu. Marianna, čo si pre nás pripravíš nabudúce?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu