Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Veteránka Heidi Klum: V Evinom rúchu aj pred rodičmi!

Heidi Klum Zobraziť galériu (16)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Po takmer dvadsiatich rokoch v modelingu jej je nahota úplne prirodzená! Štvornásobná mama Heidi Klum (36) sa netají tým, že vyzlečená sa pred zrakmi ostaných pretŕča naozaj rada. A vďaka liberálnej výchove tak často robí aj pred vlastnými rodičmi!

Puritánstvo v ich rodine nemá miesto! O tom, že nahota vo vzťahu s jej rodičmi funguje odjakživa, Heidi porozprávala v interview pre najnovšie vydanie magazínu Tatler. Obnažené krivky vraj pre ňu nikdy nepredstavovali tabu. A je pyšná, že to tak zostalo i do dnes!

„Moji rodičia sú stále holí,“ začala nemecká krásavica svoju prekvapujúcu spoveď. Pre vysvetlenie však rýchlo dodala, že jej blízki nepatria medzi bandu hipisákov a nepobehujú bez šiat pre nič za nič. Ale ak už sa prezliekajú alebo vychádzajú zo sprchy, a niekto ich prekvapí, záchvat hystérie rozhodne nechytajú. Slová ako 'Och, Bože, nie! Zatvor dvere!' z ich úst totiž ešte nikdy nezazneli!

Aj keď z Heidinho rozprávania je zrejmé, že bola vychovávaná trošku netradične, o jej manželovi Sealovi sa to povedať nedá. Tomu na starých zvykoch lásky tak záleží, že si so svojou zákonnou polovičkou pravidelne obnovuje manželské sľuby. Sú spolu zatiaľ iba šesť rokov, no svadobný deň si skutočne zamilovali. A aj preto si pred oltárom svoje „áno“ opakujú každých dvanásť mesiacov!

Viac o Heidi Klum sa dozviete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu