Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Victoria Beckham konečne priberá – zatúžila po dcére!

Victora Beckham Zobraziť galériu (8)
Victora Beckham

LONDÝN – Vychudnutá figúra bude u nej čoskoro minulosťou! Victoria Beckham (35), ktorá je známa extrémnym diétnym režimom, si v týchto dňoch vraj na tanieri konečne dopraje. A je celkom možné, že už onedlho ju uvidíme aj s poriadnym bruškom!

Prebudili sa v nej materské inštinkty! Hoci módna ikona manželovi Davidovi porodila už troch zdravých chlapcov – Brooklyna (11), Romea (7) a Cruza (5), rodina sa jej stále nezdá kompletná. Svojej zákonnej polovičke by chcela priviesť na svet ešte dievčatko. No aby vôbec otehotnela, s váhou musí ísť nahor!

Čerstvé ovocie a zelenina, či ryby pripravené na pare – to všetko Victorii ako hlavný chod už nestačí. Kvôli svojmu snu o dievčatku bola nútená siahnuť po novom stravovacom pláne. A ten obsahuje aj potraviny, ktoré by ešte pred časom do úst nevložila. Sú totiž plné karbohydrátov!

„Nie je nijakým tajomstvom, že Victoria a David túžia po dcérke,“ prezradil zdroj blízky manželom britskému denníku The Sun. Ten zároveň dodal, že zmenu v stravovaní jej odporučili lekári s prihliadnutím na jej vek: „Doktori jej povedali, že diéta, akokoľvek zdravá, jej na počatie nedáva vysoké šance. Zvlášť, keď má po tridsiatke. Radili je pribrať – ona súhlasila a David sa ide radosťou zblázniť.“

Aj keď sa bývalá spajska podujala troška zaobliť, na svoj jedálny lístok doplnila len cestoviny, tmavý chlieb, ryžu a jedlá zo zemiakov. Po kalorických bombách z fast-foodov vraj nikdy nesiahne. Prísun kalórii síce zvýšila, no všetko, čo zje, musí byť stále zdravé!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu