Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bosá Victoria Beckham: Kam sa podela moja topánka?!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham

PARÍŽ – Lodičky jej padajú z nôh! Známa ikona módy asi zabudla, aké číslo topánok nosí. V Paríži sa jej totiž jedna z nich vyšmykla z nohy a štýlová Posh Spice si musela poradiť naboso. Žeby boli tieto opätky na ňu privysoké?

Hrá sa na Popolušku! Extravagantné topánky sú síce fajn, ale najprv ich treba vedieť udržať tam, kde patria – na nohách. To sa nepodarilo manželke svetoznámeho futbalistu Davida Beckhama, Victorii. Topánku stratila priamo v mekke módy, v Paríži, pri potulkách po veľkej nákupnej galérii Lafayette. Našťastie mala bývalá speváčka peknú bordovú pedikúru a tak sa za svoje nechtíky na nohách hanbiť nemusela. Ak ich však tak veľmi chce ukazovať, stačí si dať sandále - netreba hneď strácať topánku!

Victoria sa asi ulakomila na pár, ktorý dostála v rámci reklamy zadarmo priamo od svetových návrhárov – bez veľkého ohľadu na veľkosť jej chodidiel. A hoci sa hovorí „darovanému koňovi na zuby nepozeraj“, v tomto prípade to celkom neplatí. Bývalá Spice Girl si totiž spôsobila v priveľkých topánkach poriadnu hanbu. Victoria, nabudúce radšej investuj pár dolárov a kúp si botičky, ktorých veľkosť ti sedí – veď ty si to určite môžeš dovoliť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu