Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ohrdnutá Victoria Beckham: Nahradila ju sexica Megan Fox!

Megan Fox strieda u Armaniho Victoriu Beckham Zobraziť galériu (9)
Megan Fox strieda u Armaniho Victoriu Beckham

LOS ANGELES – Nahé telo a vzrušujúca spodná bielizeň! Armani vymenil Victoriu Beckham za novší model a v tohtoročnej kampani sa pre neho vyzliekla mladá sexica Megan Fox. A snímky, ktoré nafotila sú veru pekelne horúce!

Ak nepredá spodnú bielizeň od Armaniho Megan Fox, tak potom nikto! Snímky pripravené pre najnovšiu kolekciu ukazujú jej sexi krivky v tom najlepšom svetle. Tmavovlasej sexbombe azda nič nepristane lepšie ako jemná čipka a dráždivé strihy, v ktorých vyniknú jej plné prsia. Pre Megan zrejme nebolo nijakým problémom prijať túto ponuku – sporo odetá sa objavuje totiž naozaj často a viac ako pre svoje herecké umenie je známa svojou krásou a sexepílom. Niektorí ľudia ju dokonca považujú za novú Angelinu Jolie. Isté, je že čienobiele snímky, ktoré nafotila pre Armaniho jej povesť sexice ešte podporia. Objavia sa nielen v časopisoch, ale aj na billboardoch. Pre šoférov mužského pohlavia bude tak naozaj ťažké sústrediť sa na dianie na ceste!

Megan vymenila v úlohe modelky pre Armaniho spodnú bielizeň inú celebritu – Victoriu Beckham. Žezlo po jej manželovi Davidovi, ktorý propagoval mužskú líniu, prevezme iný známy futbalista, Cristiano Ronaldo. Zdá sa, že módny dom už na Beckhamovcov zvysoka kašle!

Fotografie Cristiana Ronalda v spodnej bielizni Armani nájdete tu.

 
 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu