Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Charlie Sheen chce v seriáli Dva a pol chlapa skončiť

Charlie Sheen Zobraziť galériu (7)
Charlie Sheen

LOS ANGELES - Americký herec Charlie Sheen vraj chce kvôli únave ukončiť svoje účinkovanie v televíznom seriáli Dva a pol chlapa, v ktorom hral sedem rokov. Sheen to podľa internetovej verzie časopisu People povedal svojim priateľom.

Seriál Dva a pol chlapa, kde hrá napríklad aj Jon Cryer, patrí k najsledovanejším komediálnym reláciám v USA. Vysiela sa na stanici CBS v pondelok v noci. Obľubu si získal aj u slovenských divákov.

Osoba Sheenovi blízka podľa agentúry AP uviedla, že herec je už unavený z nárokov, ktoré na neho kladie Každotýždenná natáčania seriálu, a chce sa teraz sústrediť na hranie vo filmoch. Hovorca CBS Phil Gonzales nechcel dohady o Sheenově ďalšom angažmán komentovať. Nepodarilo sa získať ani vyjadrenie Sheenových mediálnych zástupcov.

Vo februári Sheen prerušil natáčanie seriálu Dva a pol chlapa, pretože nastúpil rehabilitačnú liečbu. Tá má byť preventívnym opatrením, pretože herec v decembri napadol nožom svoju manželku Brooke Muellerovou, z čoho sa bude zodpovedať pred súdom. Pojednávanie je naplánované na júl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu