Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Herec Charlie Sheen: Nastúpil na liečenie!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (3)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Charlie Sheen absolvuje preventívne liečenie, nastúpil do rehabilitačného centra. Potvrdil to jeho hovorca. "Na nejaký čas tak preruší nakrúcanie seriálu Dva a pol chlapa," povedal jeho zástupca médiám. Dôvod jeho liečenia však neuviedol.

Hollywoodsky herec bol na liečení už niekoľko ráz, dôvodom bola jeho závislosť od drog a alkoholu. Ako uviedol nemenovaný zdroj, tentoraz ide o to, že na herca emocionálne dopadli udalosti za ostatné mesiace, ako domáce násilie a túžba vyhnúť sa tomuto pokušeniu. Recidíva by pre neho mohla znamenať návrat za mreže. "Charlie je vystresovaný a unavený. Má potrebu odísť niekam preč od negatívnych vplyvov a vyčistiť si hlavu," uviedol zdroj.

Na rehabilitácii je aj Sheenova manželka Brooke Mueller, ktorú na liečenie v kalifornskom meste Malibu prijali pre závislosť od bližšie nešpecifikovanej látky. Jej, rovnako ako aj Sheenovmu odchodu na liečenie predchádzali udalosti, ktoré sa začali v piatok 25. decembra 2009 v lyžiarskom stredisku Aspen, keď na ňu jej manžel zaútočil. Sheena vtedy zadržali a obvinili z domáceho násilia. Mueller následne hospitalizovali pre vážnu infekciu zubu múdrosti, ktorá viedla k zápalu pľúc. Neskôr odišla na wellness program do Severnej Karolíny, aby si tam oddýchla.

Ich dvojičky sú podľa zdroja u svojich starých rodičov, herca Martina Sheena a jeho ženy Janet. Rovnako chce vypomôcť aj matka Mueller. Sheen, ktorý počas svojho pobytu v rehabilitačnom centre preruší nakrúcanie populárneho amerického sitcomu Dva a pol chlapa (2003), má aj podporu svojich zamestnávateľov. "Želáme mu len to najlepšie, nech sa vyrovná so svojimi osobnými problémami," uviedol zástupca televíznej siete CBS.

Dvojica Brooke Mueller a herec Charlie Sheen sa zosobášila 30. mája 2008. O necelý rok, 14. marca 2009 sa im narodili dvojčatá Max a Bob.

Informáciu zverejnila webová stránka People.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu