Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Sexi Škamlová: Nahá v reklame!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (4)
Romana Škamlová

BRATISLAVA – Nežná a vyzývavá zároveň! Modelka Romana Škamlová (21) nedávno nafotila šteklivé reklamné snímky. Šperky prezentuje na svojom tele!

Vicemiss z roku 2007 Romana Škamlová vie bezpochyby zaujať. Ako sa topky.sk pred pár dňami dozvedeli, modelka nedávno prepožičala svoje telo na reklamu pre istú klenotnícku firmu. Zábery, ktoré nafotila, jasne evokujú nahotu.

Odhalené plecia i dekolt vytvárajú dojem, že Romana na sebe nemá nič okrem šperkov. Zaujímalo nás preto, či sa Škamlová pri fotení naozaj vyzliekla. „Nie, nebola som nahá. Mala som taký top, ktorý nie je na fotkách vidieť,“ tvrdila modelka.

Znamená to, že by blondínka ani niekedy v budúcnosti neprijala ponuku na fotenie odhalených záberov? „Keďže som už mala veľa takýchto možností a žiadnu som doposiaľ nevyužila, tak zrejme už nie,“ povedala rozhodne plavovláska, ktorá by sa vraj nedala zlákať ani zaujímavým finančným ohodnotením. „Asi nie, ale ak by mi niekto dal desať miliónov eur, tak by som porozmýšľala,“ zavtipkovala na záver Romana.

Viac sexi fotografií Romany Škamlovej nájdete tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu