Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škamlovej nebezpečná jazda: Rútila sa na novom fáre! Vzali jej vodičák!

Romana Škamlová dostala pod stromček takéto fáro. Zobraziť galériu (11)
Romana Škamlová dostala pod stromček takéto fáro.

BRATISLAVA – Nepríjemný vstup do nového roku! Modelke Romane Škamlovej (21) vzali muži zákona pred pár dňami vodičský preukaz.

Doplatila na rýchlu jazdu. Podľa našich informácií prekročila bývalá priateľka mníchovského playboya Honzíka Novotného povolenú rýchlosť na svojom novom fáre o 50 km/h. Na plyn dupla v našom hlavnom meste.

„Pokutu som nezaplatila na mieste, tak mi vodičský preukaz na istý čas zadržali. Už ho mám však späť, pretože som to dodatočne uhradila,“ povedala blondínka. Výšku sankcie však odmietla komentovať. Podľa sadzobníka však mohlo ísť pokojne až o 400 €.

Prvú vicemiss roku 2007 tak vyšlo prevetranie svojho nového auta poriadne draho. Ťažkú hlavu si však z toho zrejme nerobí. Veď ju určite teší fakt, že štvorkolesový tátoš v hodnote 56 000 eur (cca 1 700 000 korún), bol vianočným darčekom od priateľa – bratislavského podnikateľa Ľuboša Bukového. „Áno, auto som dostala pod stromček,“ priznala radostne pre topky.sk Škamlová. Svoje „staré“ fáro, ktoré vyhrala v súťaži krásy Miss Slovensko, darovala mame.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu