Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy Casanova v rozbúrenom mori: Takmer zahynul pred kamerami!

Gerard Butler sa pri nakrúcaní surferskej drámy bál o holý život. Zobraziť galériu (14)
Gerard Butler sa pri nakrúcaní surferskej drámy bál o holý život. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Nakrúcanie ho takmer stálo život! Gerard Butler (42) sa síce do povedomia bulváru dostal vďaka intímnemu zblíženiu s Jennifer Aniston, záujem o jeho herecký talent však v Hollywoode neutícha. Nie všetky filmové ponuky pritom patria k tým bezpečným. Takmer osudnou sa mu stala nedávna snímka, v ktorej ho zmietla obrovská vlna.

Bolo to len o chlp! Gerard Butler sa zaradzuje medzi odvážlivcov, pre ktorých náročné roly predstavujú ozajstnú výzvu. Inak tomu nebolo ani v prípade surferskej drámy s názvom Chasing Mavericks. Tú pripravoval ešte v roku 2011, no živé spomienky si v pamäti uchováva, akoby to bolo včera. Počas jednej zo scén totiž ledva unikol z pazúrov smrti.

Snímka zachytáva skutočný príbeh 16-ročného surfera Jaya Moriartyho, ktorý sa po boku miestnej legendy chystá zdolať najnebezpečnejšie vody v Santa Cruz. O tom, že vlny vedia byť poriadne divoké, sa presvedčili samotní herci na doskách. Pod hladinou totiž museli vytrvať dlhšie, ako plánovali.

O nevšednom zážitku Gerard tento týždeň porozprával ako hosť televíznej šou Good Morning America. Komentujúc zábery plné hrôzy neskrýval doteraz silné emócie: „Bolo to ako valiace sa tsunami. Bol som dole pod tou vlnou dlhý čas a len som sa krútil. Potom prišla ďalšia vlna a ja som si začínal myslieť, že zomriem počas nakrúcania.“ A prečo sa do tejto neľahkej filmovej úlohy vlastne pustil? „Keď som sa o tom dopočul, zdalo sa mi to ako perfektná príležitosť naučiť sa surfovať,“ dodáva dnes už s nadľahčeným humorom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu