Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodsky idol krátko po rozchode: Romantika s nádhernou milenkou!

Gerard Butler sa krátko po rozchode opäť šťastne usmieva po boku staronovej milenky Madaliny Ghenea. Zobraziť galériu (7)
Gerard Butler sa krátko po rozchode opäť šťastne usmieva po boku staronovej milenky Madaliny Ghenea. (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM – Nečakaný zvrat! Hoci Gerard Butler (43) len pred pár dňami oficiálne potvrdil, že je bez partnerky, tento týždeň sa ulicami talianskej metropoly znova premával ruka v ruke s oslnivou spoločnosťou. V prípade staronovej lásky Madaliny Ghenea (25) sa mu však nemožno čudovať. Ak už ničím iným, brunetka mužov doslova zaslepuje svojou krásou.

Opäť ako hrdličky! Keď sa Gerard Butler po prvý raz objavil na verejnosti s Taliankou Madalinou, médiá atraktívnemu páru dlhé trvanie netipovali. Škótsky Casanova, ktorý mal svojho času pletky s Jennifer Aniston, sa však napriek povesti nenapraviteľného sukničkára zrejme skutočne zamiloval. Navzdory vzťahovej kríze priletel do Ríma, aby si so svojou vyvolenou doprial druhú šancu. Tá odštartovala romantickou prechádzkou pod rúškom tmy a pouličného osvetlenia.

Madalina na večerné rande zvolila krátke šaty, cez ktoré si len prehodila široký šál a obula si pohodlné sandále bez podpätkov. Náladu dvojici nepokazili ani paparazzi – keď zaľúbenci zbadali objektívy, spontánne sa usmiali. Sami si totiž urobili množstvo záberov z rímskych zákutí a po celý čas sa k sebe nežne túlili. Po ich nedávnych nezhodách nezostalo ani stopy.

K prekvapivému priznaniu zo strany Butlera prišlo len pred ani nie dvomi týždňami v rozhovore pre nemeckú stránku Filmreporter.de. V ňom lámač ženských sŕdc totiž uviedol, že je v týchto chvíľach single: „Momentálne nie som vo vzťahu, ale v istom okamihu života by som sa chcel usadiť.“ Čo viedlo k rozchodu sympatického páru, nevedno. Zdá sa však, že obaja uviedli všetko na pravú mieru a ich láske nič nestojí v ceste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu