Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozvedená Ďurianová: Ohlásila druhú svadbu!

Marianna Ďurianová a Petr Semerád Zobraziť galériu (7)
Marianna Ďurianová a Petr Semerád

BRATISLAVA – Opäť pôjde pred oltár! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32) našla svojho vyvoleného. Minimálne toho rozprávkového. V predstavení Popoluška, kde stvárňuje hlavnú úlohu, sa totiž najnovšie usporiada okrem svadby aj svadobná hostina.

Marianna Ďurianová (Popoluška) a Petr Semerád (Princ) si povedia svoje Áno už koncom marca v bratislavskom divadle, kde môžu hostia na javisku vídať práve tvár televízneho spravodajstva.

„Vydávam sa v rámci každého predstavenia,“ povedala s úsmevom moderátorka, ktorá však podotkla, že tentokrát to bude aj s hostinou. „Napečieme nejaké torty a koláče pre deti,“ raduje sa plavovláska z nevšedného ukončenia predstavenia, ktoré je určené najmä pre ratolesti.

Zatiaľ čo v predstavení sa Marianna vydáva prakticky so železnou pravidelnosťou, v reálnom živote je v otázke svadby bývalá manželka moderátora Libora Boučka skeptická. „Stačí mi zatiaľ táto rozprávková,“ odpovedala už raz rozvedená blondínka na otázku, či prichádza do úvahy druhá svadba. Možno by si mala zobrať príklad zo svojho exmanžela, ktorý sa iba nedávno opäť postavil pred oltár.

Viac si o Marianne Ďurianovej prečítajte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu