Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Miss Slovensko Marína Georgievová bola online

Marína Georgievová Zobraziť galériu (3)
Marína Georgievová

Marína Georgievová študuje na obchodnej akadémii Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici. Aktívne hrala volejbal viac ako štyri roky v prvej lige.

Rada sa stretáva so svojimi priateľkami a v poslednom období rada varí. Chcela by úspešne dokončiť vysokú školu, popri tom cestovať a spoznávať krajiny, náboženstvá, kultúru a zahraničnú kuchyňu.

Rozhovor

10:00:32 - otázka od: evusshhh ahoj,v ktorej krajine sa ti najviac pacilo a ktoru krajinu by si chcela navstivit? drzim palceky vo finale :) Najkrajšie zážitky mám zatiaľ z Istanbulu a Kanárskych ostrovoch, cestovanie ma baví a v budúcnosti chcem navštíviť Kubu.A Ďakujem:)

10:00:32 - otázka od: Aguamarin Dobrý deň chcela som sa Vás spýtať ako si držíte chudú postavu máte na to niaku fintu ? Pozdravujem Vašu rodinu a Ďakujem Dobrý deň, odmalička športujem, takže na stravu si veľmi pozor dávať nemusím.Ale ak by ste chceli schudnúť tak najlepší je beh a čo sa týka stravy tak obmedziť biele pečivo, sladkosti a piť veľa vody.:)

10:00:32 - otázka od: Kristína ahoj, kolko vazis????drzim ti palce v sutazi Ak budeš sledovať finálový večer tak sa dozvieš:) Ďakujem

10:00:32 - otázka od: Jany Ahoj misilis si ze vihas ? Ahoj Jany, už keď som sa dostala do finálovej 15 tak by ma potešilo keby som vyhrala, pretože v takejto súťaži sa človek zúčastní len raz.

10:00:32 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ďakujem aj ty si veľmi pekný:)

10:00:32 - otázka od: Paloma Ahoj načo sa najviac tešíš vo finále? Ahoj Paloma,

10:03:42 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Ahoj Tomáš. Dlho som hrávala volejbal a teraz sa venujem fitnes. Keď som bola malá tak som hrávala aj futbal, heh ale to iba tak vonku s kamarátmi:)Najnovšie som objavila surfing, len škoda že nemáme more...

10:03:54 - otázka od: Jana Ahoj si veľmi sympatická držím pršteky. Janka ďakujem:)

10:05:53 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj Ocko:) V budúcnosti (tej blízkej) chcem vyštudovať vysokú školu. To je moja hlavná priorita a čo bude ďalej to uvidím:)

10:07:58 - otázka od: Roman Štadler Máš medzi babami nejakú kamarátku? Ahoj, áno kamarátku mám, ale musím napísať že sme veľmi dobrý kolektív.

10:09:45 - otázka od: Ivan Šandor Ahoj nechceš skúsiť herectvo? ahoj Ivan. Teraz si ma trochu rozosmial, pretože herectvo ma veľmi láka, mám rada umenie. Keďže neviem spievať ani hrať na nástroj tak dám prednosť jazykom.

10:11:50 - otázka od: Dušan Vraj si výborná kuchárka? ahoj Dušan :)Ja nielenže rada varím, ale ja aj veľmi rada jem:) Variť viem, ale chcem sa stále zlepšovať.

10:12:07 - otázka od: michal ahoj Marína....vezmeš si ma? :)))))))) Určite áno:D

10:12:31 - otázka od: Milli ja vlastne ani nema otazku len ti chcem zalezat vela stastia v sutazi..... :) Ďakujem veľmi pene Mili:)

10:14:15 - otázka od: kik ahoj marina,kedze studujes na obchodnej akademii, ako si na tom s uctovnictvom? v pohode alebo ho neznasas tak ako som ho neznasala ja?:P inak si jedna z mojich 2 favoritiek spolu so Sonou,pekny den zelam:) Ahoj Kik! Účtovníctvo mám rada, ale keďže teraz dosť vymeškávam am školu tak je to trošku ťažšie..ale dá sa to v pohode zvládnuť. Ďakujem:)

10:20:11 - otázka od: vlado Ahoj.Chcem sa opýtať, či fajčíš a piješ alkohol.Ďakujem. Ahoj Vlado! Cigarety som ešte nikdy neskúšala, nechcem a ani ma to neláka. Alkohol som skúšala ako každý mladý bádateľ:)ale vôbec mi to nechuti, rada si pochutnám na dobrom víne.

10:22:40 - otázka od: Adka Ahoj Marina. Vsetci v rodine maju taky hruby hlas? Dost netypicke Ahoj milá Aďka! Koľko ľudí toľko chutí. Všetci sme rozdielni, niekto je vysoký, niekto je nízky ja mám hrubý hlas, má ho aj moja sestra a vôbec nám to nevadí. Naopak som rada, pretože nikto z okolia taký hlas nemá takže to vnímam pozitívne. Ale nikdy sa tým nejak nezaoberám:)Ďakujem

10:27:12 - otázka od: Janka ahoj, vedela by si si predstaviť, že by si sa usadila a mala rodinu? ako si trávila volný čas, este pred tým ako si isla na casting a uspela si?..drzím palce, ked som ta videla na jednej diskotéke v BB, hned som vedela ze ak sa zviditelníš tak uz na teba a tvoj vzhlad sa nebude dať zabudnúť, myslím to ako kompliment... vela stastia v sutazi a uspechov v zivote..ahoj Ahoj Janka. Veľmi si ma potešila:) Je to len súťaž, a ja som tá istá Marína ako pred tým. Stále chodím do školy, športujem, chodievam von s kamarátmi,brigádujem...všetko po starom, až na to že pribudlo viac povinnosti. ďakujem:)

10:28:33 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj Pedro, leto mám radšej, slnko mi dáva veľa energie a cítim voľnost, v lete žijem:) Ale mám rada aj zimu, pretože rada lyžujem.

10:30:41 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Ako 9 ročná som počúvala slovenský rap, hlavne domácu scénu. Teraz počúvam RNB, ale najviac milujem latinsko americkú hudbu:)

10:31:23 - otázka od: Michal Ahoj tvoja obľúbená dovolenková destinácia? Ahoj! Ešte som tam nebola, ale viem že to bude Kuba:)

10:31:42 - otázka od: Daniel Dangl Ahoj neskočíme na kávu? Pozývaš?:D:D:D:D:D:D

10:33:19 - otázka od: Janka ahoj, vedela by si si predstaviť, že by si sa usadila a mala rodinu? ako si trávila volný čas, este pred tým ako si isla na casting a uspela si?..drzím palce, ked som ta videla na jednej diskotéke v BB, hned som vedela ze ak sa zviditelníš tak uz na teba a tvoj vzhlad sa nebude dať zabudnúť, myslím to ako kompliment... vela stastia v sutazi a uspechov v zivote..ahoj Ahoj Janka! Veľmi si ma potešila. Myslím, že som tá istá Marína ako pred tým. Stále športujem, chodím so školy, behám von s kamarátmi, brigádujem...Všetko ako pred tým, až na to že pribudlo viac povinnosti..Veľmi pekne ďakujem:)

10:35:21 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Zdravím ťa Tajný ctiteľ:) Určite by mal byť vtipný, sebavedomí a getleman!. :)

10:37:40 - otázka od: Zuzana Ahoj ktorú kočku by si vybrala ty za MISS desaťročia? Ahoj Zuzana Za krásne ženy považujem Andreu Verešovú, Editu Krešákovú a Franekovú. Podľa mna su všetký krásne

10:38:11 - otázka od: Emil Ahoj si pekna Ďakujem Emil:)

10:48:08 - otázka od: Anton Ahoj.Chcem sa opýtať, či fajčíš? Ahoj Anton, Nikdy som cigarety neskúšala aj keď je okolo mňa veľa ľudí ktorí fajčia, nikdy ma to nelákalo. Skúšala som Cigary,cigariet sa bojím, pretože by som sa mohla stať závislou a to radšej ostanem pri Jahodovej Milke:D

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu