Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozboril dostal po papuli!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

KOŠICE - Ten si teda užije! Moderátora kontroverznej reality show Mojsejovci Vila Rozborila (37) napadol rozvášnený divák. Stalo sa tak minulý týždeň v jednom košickom nákupnom centre. Za útokom sa skrývala nespokojnosť so zdieraním ľudí volajúcich do relácie Mojsejovci Quiz show a Hot line.

V súvislosti s vysokými sumami na faktúrach za pevnú telefónnu linku "fanúšikov", ktorí sa pokúšali dovolať do relácií mojsejovskej reality show, je ešte veľa nezodpovedaných otázok. Jednou z nich je i tá, ktorá je v skutočnosti za to všetko zodpovedná.

Jeden z nahnevaných divákov si však vinníka označil sám a napadol moderátora Vila Rozborila. Chcel mu to vytmaviť za všetkých dotknutých a v jednom košickom nákupnom centre na neho zaútočil. "Darmo som sa mu snažil vysvetliť, že s tým nemám nič spoločné. Kým som sa stihol spamätať, chlapík mi strelil riadne zaucho," rozčuľoval sa Rozboril. Od ďalších buchnátov ho zachránila až privolaná ochranka, pretože agresívneho Košičana nasledovali ďalší jeho nepríjemní kumpáni.

V priamom prenose z Bratislavy sa však už Vilo na tejto nemilej udalosti schuti zasmial.

Poškodených divákov chápe, no od celej kauzy sa dištancuje. "Na jednej strane rozumiem týmto vášňam, ale ja s tým fakt nemám nič spoločné," prízvukuje moderátor. Je teda pravdepodobné, že sám tak skoro do ulíc nevyrazí a možno požiada i o osobnú ochranu mimo bezpečného územia na mojsejovskom pozemku. Z pokojnej práce moderátora Mojsejovcov sa tak rýchlo stal rizikový džob.

Divácka obec sa vo vzťahu k jeho osobe rozdelila na dva pomyselné tábory. Jedni si myslia, že moderovaním kontroverznej reality show Mojsejovci stúpol Rozboril na cene, a tí druhí, že mu účinkovanie v tomto programe v jeho kariére poškodí. Ako sa vraví, koľko ľudí, toľko chutí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu