Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nečakaná spŕška: Katy Perry ostriekali žabím slizom!

Katy Perry ostriekaná zeleným slizom Zobraziť galériu (6)
Katy Perry ostriekaná zeleným slizom

LOS ANGELES – Poriadne si to zlizla! Americká speváčka Katy Perry (25) bude v najbližšom období zrejme všetky krabice otvárať o niečo opatrnejšie. Počas uplynulého večera totiž z jednej škatule dostala úctyhodnú nádielku slizkej hmoty. Skončila ako vodník – zelená od hlavy po päty!

Akoby práve vyliezla z jazera! Tak vyzerala popová diva po tom, čo chcela len vyhlásiť víťazku v kategórii najobľúbenejšej herečky na udeľovaní cien Kids' Choice Awards. V skutočnosti však dostala takú zelenú spŕšku, že z toho priamo na pódiu spadla na zadok. Doslova!

Pre detský smiech urobí všetko! Katy sa totiž na 23. ročník odovzdávania cien pre osobnosti, ktoré si volia tí najmenší, dobre pripravila. K veselým žltým šatám s modrými kvietkami si doladila aj parochňu a úsmevy rozdávala na všetky strany. A hoci o prekvapení v podobe žabieho slizu očividne vedela, svoju úlohu ešte okorenila slovami: „Nič nevidím. Prečo to chutí ako sopeľ?“ Niet divu, že deti v sále boli vo vytržení - takúto odozvu by jej naozaj mohol závidieť aj náš strapatý Majster N!

Na javisku sa spolu s Katy predstavilo množstvo celebrít zo sveta televízie, hudby a filmu. S čerstvo nafarbenými vlasmi sa pred detskými zrakmi blysla napríklad hudobníčka Rihanna, ktorá v šatách s ružovými aplikáciami odspievala tri skladby.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu