Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Katy, čo to máš za milenca? Veď sa olizuje s chlapom!

Russell Brand v šťavnatom bozku s Jasonom Segelom Zobraziť galériu (7)
Russell Brand v šťavnatom bozku s Jasonom Segelom

LOS ANGELES – Ona pobozkala dievča a on... jej to chcel vrátiť?! Autorka odrhovačky I Kissed A Girl, Katy Perry (25), má vo vzťahu so snúbencom Russellom Brandom (34) buď zmätok alebo čudný druh voľnosti. Obaja už totiž vedia, ako chutia intímnosti s rovnakým pohlavím!

Pre charitu všetko! Celebrity zvučných mien v týchto dňoch odkladajú súkromné aktivity bokom a ukazujú, že majú srdce na správnom mieste. Nezištne pomáhať obetiam ničivého zemetrasenia na Haiti sa rozhodol aj britský komik Russell, ktorý na jednom z benefičných koncertov nečakane obnažil dušu a svoju romantickú stránku. Priamo na javisku však flirtoval o stošesť s niekým, kto ani trochu nevyzeral ako jeho sexi frajerka Katy. Bol to totiž chlap!

Zarastený Brit sa na pódiu predviedol spevom v homosexuálnej paródii, v ktorej mu spoza klávesov robil parťáka americký herec Jason Segel. Počas romantickej balady si pánska dvojica vymenila zopár šťavnatých gest, no nezostalo iba pri tom! Ich šou, na ktorej sa diváci, mimochodom, výborne bavili, sa dočkala aj pikantného zlatého klinca. Speváci so zmyslom pre humor skončili vo vášnivom objatí, v ktorom nechýbalo omakávanie zadku a v neposlednom rade... Pery prisaté na pery! A hoci Katy na tento incident zatiaľ nereagovala, svojmu miláčikovi zrejme žiarlivostné scény nerobila. Koniec koncov, sama mu to môže kedykoľvek verejne oplatiť. Veď je predsa speváčka!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu