Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas: Katy Perry sa priznala k vyrážkam a pľuzgierom... V rozkroku!

Katy Perry Zobraziť galériu (14)
Katy Perry

LOS ANGELES - Zasnúbená, a predsa prelietavá?! Americká speváčka Katy Perry (25) nie je žiadne neviniatko - spieva o šťavnatých bozkoch s rovnakým pohlavím a počas voľných chvíľ vypisuje fanúšikom detaily o tom, čo má v nohavičkách. Za to "tam dole" by sa však hanbila aj obyčajná prostitútka!

Tak ako mnoho známych tvárí za veľkou mlákou, aj popová hviezda podľahla blogovaniu v spoločenskej sieti Twitter. Často krát sa však ich internetoví priatelia a prívrženci dozvedia informácie, ktoré by mali zostať dobre schované pod pokrievkou. Dôkazom je speváčkin účet, na ktorom jej tento týždeň takpovediac vykypel hrniec s intímnosťami. Katy sa totiž rozhodla verejne rozlúsknuť svoj problém medzi nohami týmto statusom: "Je normálne, že mám opakovane vyrážky s pľuzgiermi na svojej vagíne???"

Trapas: Katy Perry sa
Zobraziť galériu (14)

Skôr, ako sa neprajníci pri čítaní týchto riadkov začnú škodoradostne uškŕňať, treba ozrejmiť jeden dôležitý fakt. Katy Perry je skrátka žena a viac ako o bezpečnosť svojho profilu dbá o jeho roztomilý vzhľad so šteniatkami v autíčku. Šokujúci príspevok o nechutných kožných záležitostiach v rozkroku teda nenapísala sama. Išlo "len" o krutý žart z dielne producenta Lukasza Gottwalda, ktorý sa jej jednoducho nabúral do osobného účtu na Twitteri.

Keď sa však Lukasz už dostal k takémuto citlivému nástroju pomsty, svoju zverenkyňu nijako nešetril. Na stránku v jej mene totiž napísal aj ďalší pikantný príspevok: "Ups, nasrala som si do nohavičiek! To je trapas. Čo mám spraviť?" Hm, čo tak zmeniť heslo, Katy?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu